Η Σιένα Μίλερ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, τονίζοντας πως γλίτωσε από σεξουαλική παρενόχληση, εξαιτίας του Τζουντ Λο.

Σύμφωνα με όσα είπε στον theguardian.com, η ίδια συνεργάστηκε με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ το 2006 στη ταινία «Factory Girl» και είπε πως επειδή «ήμουν η κοπέλα του Τζουντ και αυτό μάλλον με προστάτευσε. Ο Τζουντ ήταν ένας σημαντικός ηθοποιός για τον Χάρβεϊ». Παράλληλα, πρόσθεσε πως αποκαλούσε «μπαμπά» τον Γουαϊνστάιν από την αρχή της γνωριμίας τους, κάτι που μπορεί να έπαιξε ρόλο, σύμφωνα με την ίδια.

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι «είχε διαμορφωθεί μία άποψη ότι δεν ανήκεις κάπου πραγματικά, μέχρι να σε κάνει ο Γουαϊνστάιν να κλάψεις. Νόμιζα ότι έτσι ήταν οι παραγωγοί του Χόλιγουντ». Έτσι, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους, και είπε πως ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την είχε πάρει τηλέφωνο, ουρλιάζοντας να πάει στο γραφείο του. Εκεί της απαίτησε ότι θα έπρεπε να σταματήσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει. Πρόκειται για μία εποχή που η ηθοποιός άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή και έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο όπως αναφέρει ήταν πάντα τυπική στη δουλειά της και δεν αργούσε ποτέ σε γύρισμα.

Επίσης, είπε ότι κάποτε ζητήθηκε να συναντηθεί σε ένα ξενοδοχείο με τον ισχυρό παραγωγό, όμως η ίδια δεν πήγε μόνη της, αντιθέτως έφερε άλλους παραγωγούς μαζί της.