Μετά από περίπου δυόμισι χρόνια ερευνών, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής βρήκαν την άκρη του νήματος και ξετύλιξαν το κουβάρι που τους οδήγησε στους πληρωμένους δολοφόνους, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονιών του Μπάμπη Λαζαρίδη, του Αλέξανδρου Κοσμόπουλου, του Γεράσιμου Μαυράκη και του Γιώργου Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», και τα τέσσερα θύματα είχαν μπει στο στόχαστρο πληρωμένων δολοφόνων για 30 έως και 100.000 ευρώ το «κεφάλι». Εναντίον τους είχαν σημειωθεί αρκετές απόπειρες δολοφονίας κατά το παρελθόν, αλλά πάντα γλίτωναν την τελευταία στιγμή.

Όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, τα οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κατατεθούν στον εισαγγελέα, μαρτυρούν ότι πίσω και από τα τέσσερα ειδεχθή εγκλήματα που έπνιξαν με αίμα τους δρόμους της Αθήνας και προκάλεσαν σοκ και ανατριχίλα σε όλη τη χώρα βρίσκεται γνωστός κακοποιός, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται μέσα από τις φυλακές να έδωσε εντολή στους στενούς του συνεργάτες να πληρώσουν αδρά επαγγελματίες εκτελεστές προκειμένου να βγάλουν από τη μέση όσους έστεκαν εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδιά του: να ελέγχει όλη τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

πηγή: espresso