Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στο τηλεοπτικό τοπίο ως «Καλλιόπη» στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της καθώς απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «BreakFast @Star» ότι δεν περίμενε την τεράστια απήχηση που συνάντησε η σειρά.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε πως: «Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια» και πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου, Γιάννης, είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά του πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι καλύτερο να τον αξιοποιείς, όπως θέλει ο καθένας. Εγώ με αυτό τον τρόπο θεωρώ ότι ζω και ζω πολύ δυνατά».

Μαρία Τζομπανάκη: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά τον Σασμό

Ποιο είναι όμως το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Τζομπανάκη μετά τον Σασμό; Σύμφωνα με την ηθοποιό από το φθινόπωρο θα επιστρέψει με πόστο σε ραδιοφωνική εκπομπή! «Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική» τόνισε η ηθοποιός.