Για τις υπερβάσεις που έχει κάνει στη ζωή του, την Ήβη Αδάμου την οποία γνώρισε όταν ήταν στο Λύκειο αλλά και την κόρη τους μίλησε ο Μιχάλης Κουινέλης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Τετάρτη (16/5).

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το ”Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο», είπε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Έχουμε μια εξαιρετική παρέα στο X Factor, περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ και ακούμε ωραίες φωνές. Έχουμε ακούσει φωνές που ακόμα τις θυμάμαι. Από την πρώτη νότα τα ”είπαν” όπως έπρεπε», ανέφερε ο καλλιτέχνης για την επικείμενη πρεμιέρα του X Factor.

«Με την κόρη μου είμαι τρελαμένος»

«Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου» τόνισε.

«Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων» σχολίασε για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί.

«Γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε τον γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δεν φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», ξεκαθάρισε.

«Το ”Για σένα” νομίζει η Ήβη ότι το έγραψα για εκείνη», αποκάλυψε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Έχω κάνει αρκετές υπερβάσεις, πάνω από το κανονικό, μέχρι πριν μπω στη διαδικασία του στραβού του δρόμου, της συμβίωσης» είπε αναφερόμενος στο παρελθόν του.

«Οι υπερβάσεις μου δεν λέγονται μέρα, θα τα πούμε σε μια βραδινή εκπομπή. Κινδύνευσα πάρα πολλές φορές, έχω κάνει αρκετές χαζομάρες, πραγματικά νιώθω ότι πάντα είμαι στο πλάνο του Θεού» συμπλήρωσε.

«Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει ”σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει»

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν» δήλωσε ο ράπερ, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του σημείωσε ότι «Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή ”μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια».

«Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει ”σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι» επεσήμανε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Θυμάμαι την περίοδο που ήμουν cameraman για τις ειδήσεις, έχω φάει πολλά κρύα, τράβαγα με την κάμερα και δεν τράβαγε γιατί είχε παγώσει. Με την κάμερα γύριζα και αγώνες ποδοσφαίρου, χάζευα και είχα χάσει πολλά γκολ», θυμήθηκε γελώντας ο καλλιτέχνης.