Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου και μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της αλλά και τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

«Η ζωή μου είναι σαν μυθιστόρημα», είπε χαρακτηριστικά η Σόφη Ζαννίνου και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ό,τι έχω ποθήσει πραγματικά στη ζωή μου, το έχω καταφέρει, γιατί πάντα ήθελα τα εφικτά πράγματα. Επειδή με τους γονείς μου δεν είχαμε σταθερή βάση, μεγάλωσα σε περιοδείες, ήθελα να κάνω οικογένεια, να έχω ένα σπίτι για να νιώθω σταθερότητα».

«Πήγα εσωτερική και εκεί έπαθα κατάθλιψη»

Η Σόφη Ζαννίνου πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Όταν άρχισα το σχολείο,ο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία, πήγα εσωτερική και εκεί έπαθα κατάθλιψη. Μαθήματα είναι όλα αυτά, βέβεια. Αυτά ήταν που με έκαναν αγωνίστρια και δυνατή. Είναι τα εφόδιά μου για να πολεμήσω».

Η ζωή της τώρα

Αναφερόμενη στη ζωή της τώρα, η ηθοποιός την χαρακτήρισε ήρεμη καθώς ζει με τη μητέρα και την κόρη της. «Ζούμε αρμονικά», είπε και ύστερα συμπλήρωσε πως αν γυρνούσε τον χρόνο, θα άλλαζε κάτι στις σχέσεις της: «Η καλύτερη συνταγή για να έχει κανείς μια επιτυχημένη σχέση είναι ο καθένας να έχει τον προσωπικό του χώρο. Αν παντρευόμουν τώρα, θα μέναμε σε διαφορετικά σπίτια με τον άντρα μου».

Τέλος, η ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί σε μία αισθητική παρέμβαση που είχε κάνει στο πρόσωπό της στο παρελθόν: «Μια φορά είχα κάνει μπότοξ κι έπαιζα στις Πεθερές τότε κι είχα μια σκηνή που έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη. Ήταν “μάρμαρο” το πρόσωπό μου, να σφίγγομαι, να ξανασφίγγομαι, τίποτα. Και τότε, είπα ότι δεν είναι για μένα αυτά».

Οι αισθητικές παρεμβάσεις

Η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε πως ποτέ δεν χρειάστηκε επεμβάσεις: «Είχα πολύ καλό DNA. Και η μαμά μου παρότι είναι μεγάλη γυναίκα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τη ρωτάω συνέχεια: “Ταριχευμένη είσαι;”» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μια φορά είχα κάνει μπότοξ κι έπαιζα στις Πεθερές. Είχα μια σκηνή που έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη. Ήταν το “μάρμαρο” εδώ, να σφίγγομαι, να σφίγγομαι, τίποτα. Και είπα ότι δεν είναι για μένα αυτά».