Για τον εθισμό του στον τζόγο, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Πέτρος Λαγούτης.

«Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στον “Ήλιο” και προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του “Έτερος εγώ”. Στο “Έτερος εγώ” θα βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου», αποκάλυψε.

«Έχω βιώσει bullying στο θέατρο αλλά τότε δεν αποχώρησα. Σήμερα ίσως να αποχωρούσα. Οι υποψήφιοι θύτες θα το σκεφτούν πολύ περισσότερο πια να οδηγηθούν σε τέτοιες συμπεριφορές» είπε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Πριν γίνω ηθοποιός έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ταμίας, κλόουν σε παιδικά πάρτι…», είπε ο Πέτρος Λαγούτης σχετικά με άλλες δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

«Είμαι περήφανος για την σχέση που έχω με την Μυρτώ Αλικάκη»

Μιλώντας για τη σχέση του και το χωρισμό του από τη Μυρτώ Αλικάκη ο Πέτρος Λαγούτης εξήγησε: «Εγώ και η Μυρτώ ήμασταν σε νεαρή ηλικία, ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Ήμασταν σε πολύ διαφορετική φάση. Είμαι περήφανος για την σχέση που έχω με την Μυρτώ Αλικάκη αυτή την στιγμή».

«Τα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους γονείς. Όταν δεν ξεπερνιέται η μαυρίλα πρέπει το σύστημα να αλλάξει. Πήγαμε σε ειδικούς και είχαμε κοινή στάση απέναντι στα παιδιά μετά το διαζύγιο», πρόσθεσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στον εθισμό του στον τζόγο.

«Ο τζόγος στη ζωή μου μπήκε από την κλειδαρότρυπα. Έμμεσα έχασα δουλειές εξαιτίας του. Όταν πήγα για απεξάρτηση δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα καταστραφεί. Η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ είναι τα δεύτερά μου γενέθλια. Ξαναγεννήθηκα», αποκάλυψε.

«Πριν τρία χρόνια μου έκαναν πρόταση για το Survivor»

Όπως είπε o Πέτρος Λαγούτης του είχαν κάνει πρόταση από το Survivor αλλά την απέρριψε. «Πριν τρία χρόνια μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Δεν μπήκα στην διαδικασία να το συζητήσω» είπε. «Όλοι κρίνονται από το κοινό. Δεν μπορείς να έχεις διάρκεια αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει», πρόσθεσε αναφορικά με μη επαγγελματίες ηθοποιούς που εργάζονται στο χώρο.

Τέλος ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να βουτήξει σε νέα επαγγελματικά νερά. «Ετοιμάζομαι να κάνω το επόμενο βήμα στην σταδιοδρομία μου και να σκηνοθετήσω κάτι», είπε.