Οι αναρτήσεις του Πέτρου Τατσόπουλου για την νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με αποκορύφωμα την μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από εκκλησιαστικό σάιτ, το οποίο του ζητά 200.000 ευρώ

Τώρα, ήρθε η σειρά του Σταμάτη Γονίδη να αντιδράσει για τις αναρτήσεις του Πέτρου Τατσόπουλου. Ο τραγουδιστής «άστραψε και βρόντηξε» κατά του συγγραφέα και πρώην βουλευτή ενώ δεν παρέλειψε να του δώσει και μια συμβουλή.

«Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο. Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιός είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Ελληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παισίου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτο τον κόσμο αποχαυνομένο» έγραψε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σταμάτης Γονίδης για Πέτρο Τατσόπουλο: Θά μείνεις στην ιστορία ως αυτός που π…ε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση

Στην συνέχεια ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε: «Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου,αλλά εσύ τι ξέρεις απο ψυχή? Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει εστω το ενα χιλιοστό απο τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Αγιο Παίσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής. Θά μείνεις στην ιστορία ως αυτός που .π…ε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση».

Στο τέλος της ανάρτησής του, ο Σταμάτης Γονίδης συμβούλευσε τον Πέτρο Τατσόπουλο. «Τατσόπουλε,τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου,χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο. Σταμάτης».