Μια μάρτυρας «φωτιά» αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης (16/02), πρόκειται για μια πολύ γνωστή ηθοποιό η οποία συμμετείχε στην επίμαχη παράσταση στην οποία ο Μάνος Παπαγιάννης φέρεται να βιαιοπράγησε κατά της Σοφίας Παυλίδου.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση έδωσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στους 6 μάρτυρες που αναμένεται να καλέσει η Σοφία Παυλίδου στη δική της δίκη υπάρχει μια πολύ γνωστή ηθοποιός που αναμένεται να βάλει φωτιά στην υπόθεση γιατί είναι παλιό θύμα του κ. Παπαγιάννη. Είχε δεχθεί επίθεση, έτσι μου το μετέφεραν έτσι σας το μεταφέρω κατά το παρελθόν. Βιαιοπραγία σε παλαιότερη συνεργασία τους παρουσία και άλλων προσώπων. Η υπόθεση όμως δεν έφτασε στη Δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη ηθοποιός ήταν στην επίμαχη παράσταση και αναμένεται να καταθέσει».

Όπως είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μάνος Παπαγιάννης θα συμφωνήσει σε αίτημα για συνεκδίκαση της υπόθεσης, γεγονός που σημαίνει πως οι δυο ηθοποιοί θα καθίσουν στο σκαμνί την ίδια ημέρα. Από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου έχει γίνει ήδη αποδεκτό το αίτημα της συνεκδίκασης, και μάλλον θα οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Η μήνυση στην Κόνι Μεταξά

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, μήνυση από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη για συκοφαντική δυσφήμηση έχει δεχθεί και η Κόνι Μεταξά η οποία συμμετείχε στην επίμαχη παράσταση γιατί κατέθεσε στις Αρχές στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου και είναι ένα από τα 6 πρόσωπα τα οποία θα καλέσει η ηθοποιός.

Κόνι Μεταξά: Θα τα πούμε όλα εκεί που χρειάζεται

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κόνι Μεταξά η οποία ρωτήθηκε για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της και αρκέστηκε να σχολιάσει πως: «αυτά τα έχουν συζητήσει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους και εγώ με την Σοφία. Οπότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι τώρα. Θα τα πούμε όλα εκεί που χρειάζεται. Ναι, την είχα υποστηρίξει παλαιότερα και θα πάω στο δικαστήριο. Θα τα συζητήσουν όλα οι δικηγόροι μας».