Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για τα talent shows, και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «X Magazine», ο δημοφιλής καλλιτέχνης είπε την άποψή του για τα talent shows: «Δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που ήδη κρίνομαι από τον κόσμο. Ξέρω ότι σε κάθε βήμα που κάνω, θα δεχθώ την κριτική του κόσμου. Άρα πώς μπορώ να κρίνω εγώ έναν άλλο; Ούτε θα συμμετείχα σε show όπως το «Dancing with the stars» ή το «Just the Two of Us». Μπορώ να συμμετέχω σε φιλανθρωπίες και με άλλους τρόπους. Δεν χρειάζεται να κάνω αυτό».

Αναφέρει ακόμα, ότι από μικρό παιδί το όνειρό του ήταν να κάνει μια μεγάλη οικογένεια, λέγοντας μάλιστα πως θα έκανε οτιδήποτε προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά του. Πρόσθεσε ακόμα ότι τα μεγαλύτερα παιδιά του έχουν αίσθηση της αναγνωρισιμότητας του. ««Έχω την αίσθηση ότι θέλουν να είναι λίγο αποστασιοποιημένα από την επωνυμία του πατέρα τους. Το ίδιο επιθυμούμε κι εμείς. Είναι ένα λεπτό ζήτημα που δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

Τέλος αναφέρθηκε και στην πιο σημαντική προσωπική στιγμή του:«Ήταν όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Ήταν μία πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή, μία περίεργη συγκυρία πραγμάτων. Ήμασταν σε μια πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση και οι δύο. Και τα πράγματα συνέβησαν λες και πραγματικά ενώθηκαν οι δρόμοι μας. Είμαστε 17 χρόνια μαζί. Δεν είναι φοβερό; Και να έχεις και πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα;».