Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για να του ευχηθούν για το πρώτο παιδί που περιμένει η σύντροφός του. Ο ηθοποιός, όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους άκουσε να του εύχονται θέλησε να αναφερθεί στις άδειες που δικαιούνται οι έγκυες γυναίκες.

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά την άδεια εγκυμοσύνης, στο δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας» είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός κατέληξε πως: «Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα. Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά».