Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη, η οποία αφορούσε την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σώθηκε χάρη στη παρουσιάστρια και δεν εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα πήγαινε στο στούντιο του Mega για να δώσει συνέντευξη, όμως κόλλησε στη κίνηση, οπότε ειδοποίησε ότι θα αργούσε. Περιγράφοντας την κατάσταση, οι τεχνικοί της παραγωγής ενημέρωσαν για τι έπρεπε να κάνει και εκείνος πήρε την απόφαση να φύγει. Μάλιστα, γλίτωσε μόλις για 10 λεπτά, από τον χιονιά που εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς.

«Πήγαινα στην Ελένη Μενεγάκη εκείνη την ημέρα. Μπαίνω στην Αττική Οδό στις 13:10, πληρώνω εισιτήριο, περνάω την Λ. Ηρακλείου και βλέπω μια κίνηση τρομερή. Κοιτάζω στο GPS και βλέπω 1 ώρα και 55 λεπτά για να φτάσω στον Γέρακα. Παίρνω τηλέφωνο στην εκπομπή και λέω δεν θα προλάβω, κάτι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

«Δίνω στο μεταξύ μια συνέντευξη τηλεφωνική. Περνούν άλλα 30 λεπτά και από μόνος μου λέω “Στην Κύμης στρίψε φίλε, κάν’ την”. Κάνω τελευταία στιγμή δεξιά και ξαναγυρνάω πίσω», δήλωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «για 10 λεπτά θα έμενα μέσα».