Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και είχε πολλά να πει για την επαγγελματική του πορεία αλλά και τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού η οποία «ήταν μια πολύ συνηθισμένη γιαγιά» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είναι φρικτό το συναίσθημα να σε συγκρίνουν με την Παξινού. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι όταν εγώ βγήκα στο θέατρο η γιαγιά μου είχε πεθάνει. Είχα τη ρετσινιά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, επί 17 χρόνια παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και όπως είπε βρέθηκε απότομα στην συγκεκριμένη θέση. «Αν ήταν να βγει το δελτίο στις 6.30 στις 6.10 μου είπαν ότι θα βγω γιατί ο ηθοποιός που ήταν να το πει κόπηκε από την περιβόητη οδό Ζαλοκώστα. Ο Χορν είχε τη μανία να θέλει ηθοποιούς στο δελτίο» είπε ο ηθοποιός.

Το ευτράπελο επειδή ήταν λιχούδης

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θυμήθηκε πως γινόντουσαν διάφορες πατέντες στο δελτίο ειδήσεων προκειμένου να ακούγονται οι ήχοι που έπρεπε. «Ήταν η περίφημη μέθοδος “κατσαρόλα” ή “ταψί”. Χτυπούσαμε ένα ταψί γιατί δεν υπήρχε τότε ηλεκτρονικός ήχος. Έχω γελάσει πάρα πολύ στο δελτίο» είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και εξιστόρησε ένα από τα παθήματά του.

«Ήμουν λιχούδης και ο Τέρενς Κουίκ μου έλεγε να μην τρώω πριν από το δελτίο γιατί θα πνιγώ. Και του έλεγα ότι είμαι ηθοποιός και δεν θα πάθω τίποτα. Μια φορά έτρωγα τσιπς και παραλίγο να πνιγώ στον αέρα. Πώς δεν έσκασα, πώς δεν πέθανα! Ευτυχώς είχα ένα ποτήρι νερό» είπε ο ηθοποιός.