Υπάρχουν σταρ και σταρ του Χόλιγουντ. Σε άλλους τα χαρακτηριστικά τους, και οι ρόλοι που ενσαρκώνουν κάποιες φορές, μαρτυρούν την ηλικία τους, ενώ σε κάποιους άλλους κάτι τέτοιο δεν ισχύει, λόγω γονιδίων αλλά και των αισθητικών παρεμβάσεων που κατά καιρούς έχουν κάνει. Παρακάτω θα βρείτε δέκα ζευγάρια επιτυχημένων celebrities που σε καμία περίπτωση δεν θα πιστεύατε ότι είναι της ίδιας ηλικίας.

Μπραντ Πιτ και Ντιν Νόρις: 59

Μπραντ Πιτ και Ντιν Νόρις

Παρόμοια με τον χαρακτήρα του στην ταινία Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να γερνάει προς τα πίσω. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα έρθει μια μέρα που δεν θα θεωρείται σύμβολο του σεξ, παρόλο που γεννήθηκε πριν από σχεδόν έξι δεκαετίες, το 1963. Την ίδια χρονιά γεννήθηκε ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, Ντιν Νόρις, που ξεχωρίζει για την αγριάδα του από τότε που ήταν ήδη 45 όταν συστήθηκε στο κοινό ως πράκτορας της DEA Hank Shrader στη σειρά AMC.

Τόμας Μπρόντι- Σάνγκστερ και Λίαμ Χέμσγουορθ: 32

Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ και Λίαμ Χέμσγουορθ

Ο ηθοποιός Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, γνωστός για την εμφάνισή του σε πολύ μικρή ηλικία στο Love Actually και αργότερα για το Game of Thrones και το The Queen’s Gambit, είναι 30 ετών. Ξέρετε ποιος άλλος γεννήθηκε το 1990 και άφησε πρόσφατα τα 20 του πίσω; Ο πρωταγωνιστής των Hunger Games Λίαμ Χέμσγουορθ!

Σάρα Χάιλαντ και Τζένιφερ Λόρενς: 32

Σάρα Χάιλαντ και Τζένιφερ Λόρενς

Η Σάρα Χάιλαντ του Modern Family και η βραβευμένη με Όσκαρ από νεαρή ηλικία Τζένιφερ Λόρενς γεννήθηκαν και οι δύο το 1990. Ωστόσο, ενώ η Χάιλαντ έπαιζε την έφηβη ακόμη και στα είκοσι της στην κωμική σειρά, η Λόρενς ενσάρκωνε ρόλους μεγαλύτερης ηλικίας από την κανονική της.

Έντι Μέρφι και Φόρεστ Γουίτακερ: 61

Έντι Μέρφι και Φόρεστ Γουίτακερ

Ενώ ο Φόρεστ Γουίτακερ υποδύεται αξιοπρεπείς, ώριμους χαρακτήρες σε ταινίες όπως το The Last King of Scotland και το The Forgiven, ο Έντι Μέρφι έχει (ως επί το πλείστον) κρατήσει τους ρόλους του λίγο πιο ανάλαφρους. Και οι δύο, ωστόσο, σήμερα είναι 61 χρονών.

Μάικλ Τζ. Φοξ και Τζορτζ Κλούνεϊ: 61

Μάικλ Τζ. Φοξ και Τζορτζ Κλούνεϊ

Παρόλο που και οι δύο ηθοποιοί γεννήθηκαν το 1961, είναι δύσκολο να θυμηθούμε μια εποχή που ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σήμερα 61, δεν ήταν πρωταγωνιστής με γκριζωπά μαλλιά. Ο Μάικλ Τζ. Φοξ, εν τω μεταξύ, δεν μπορεί ποτέ να βγάλει από πάνω του τους εμβληματικούς εφηβικούς χαρακτήρες που έπαιξε τη δεκαετία του ’80 σε έργα όπως το franchise Back to the Future, Teen Wolf και Family Ties.

Σερ και Σάλι Φιλντ: 76

Σερ και Σάλι Φιλντ

Αν και η Σερ και η Σάλι Φιλντ, και οι δύο γεννημένες το 1946, υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στη μεγάλη οθόνη, η Σερ εξακολουθεί να δίνει τα πάντα στις συναυλίες της, ενώ η Φιλντ αναλαμβάνει ρόλους γιαγιάς, πια, στις παραγωγές που συμμετέχει.

Σάντρα Μπούλοκ και Κόρτνεϊ Λοβ: 58

Σάντρα Μπούλοκ και Κόρτνεϊ

Ως μία από τους πρωτοπόρους της grunge rock σκηνής, αισθάνεται κανείς ότι η Κόρτνεϊ Λοβ υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Γεννήθηκε όμως το 1964, την ίδια χρονιά με τη Σάντρα Μπούλοκ, η οποία εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αγαπημένες κυρίες του Χόλιγουντ, σε ηλικία 58 ετών.

Τζούλια Ρόμπερτς και Πάμελα Άντερσον: 55

Τζούλια Ρόμπερτς και Πάμελα Άντερσον

Παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό τη δεκαετία του ’80, η Τζούλια Ρόμπερτς κατάφερε να παραμείνει μια δυναμική παρουσία στον κινηματογράφο και ένα σύμβολο του στυλ για δεκαετίες. Όμως το σύμβολο του σεξ Πάμελα Άντερσον, που επίσης γεννήθηκε το 1976, έχει απομακρυνθεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαριόν Κοτιγιάρ και Tόμπι Μαγκουάιρ: 47

Μαριόν Κοτιγιάρ και Tόμπι Μαγκουάιρ

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ ήταν εκλεπτυσμένη από τότε που αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην οθόνη. Εν τω μεταξύ, ο πρωταγωνιστής του Spider-Man, Τόμπι Μαγκουάιρ, έχει ακόμα αυτό το baby- face, που σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει τα 45 του χρόνια!

Τζιμ Πάρσονς και Άντριου Λίνκολν: 49

Τζιμ Πάρσονς και Άντριου Λίνκολν

Ο Τζιμ Πάρσονς έπαιξε τον νεαρό Σέλντον Κούπερ στο The Big Bang Theory για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ ο Άντριου Λίνκολν απέφευγε τα ζόμπι στο The Walking Dead ως ο γοητευτικός Ρικ Γκράιμς. Όμως, παρά τις πολύ διαφορετικές ηλικίες με τις οποίες συνδέουμε τους χαρακτήρες τους, και οι δύο ηθοποιοί γεννήθηκαν στην πραγματικότητα το 1973.