Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνίστησε στο Pretty Woman, η 53χρονη σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πιο λαμπερή και φρέσκια όσο ποτέ.

Ποιο το μυστικό ομορφιάς της, εκτός από την ευτυχία που όπως η ίδια έχει δηλώσει «αυτό που κάνει τους ανθρώπους πραγματικά όμορφους είναι η ευτυχία»; Μάθετε παρακάτω τρία από αυτά αν θέλετε κι εσείς να μοιάζετε σαν την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό όταν θα είστε στην ηλικία της.

Φοράει αντιηλιακό καθημερινά

Η Ρόμπερτς προστατεύει τον εαυτό της -καθώς και τα παιδιά της- από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. «Ως υπεύθυνος γονέας με τρία παιδιά που αγαπούν να βρίσκονται συχνά έξω, δεν παραλείπω ποτέ να φοράω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου, ένα καλό αντιηλιακό σε καθημερινή βάση», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People.

Αφαιρεί καθημερινά το μακιγιάζ της

Αν και τα περισσότερα βράδια, μετά από μια κουραστική ημέρα, από όλες σχεδόν περνάει από το μυαλό να παραλείψετε αυτό το βήμα, η Τζούλια Ρόμπερτς συμβουλεύει να μην το κάνετε ποτέ. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στο Hollywood Life ότι το να αφαιρεί καθημερινά το μακιγιάζ της είναι μια συνήθεια που δεν παραλείπει ποτέ ήδη από την δεκαετία του ’80.

Ασκείται 4 φορές την εβδομάδα

Παρόλο που δεν δηλώνει ιδιαιτέρως λάτρης της γυμναστικής, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στον Independent, η ενέργεια, η δύναμη και η χαρά που αποκομίζει από την άσκηση την κάνουν να ασκείται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, η αγαπημένη της προπόνηση είναι η γιόγκα, ενώ της αρέσουν, επίσης, οι πιλάτες και το κολύμπι.

TAGS