Ακόμη κι αν έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, η επιτυχημένη Σάντρα Μπούλοκ στα 56 της δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ -δεν αποτελεί έκπληξη, μάλιστα, το γεγονός ότι το 2015 στα 50 της επιλέχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People.

Αν αναρωτιέστε τι κάνει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και σήμερα μοιάζει όπως και στα 36 της, όταν πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη κωμωδία «Μις με το ζόρι» δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματά της και να αντιγράψετε τα μυστικά ομορφιάς της.

Είναι μινιμαλιστική όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος

Μιλώντας στο περιοδικό InStyle η Μπούλοκ είχε αποκαλύψει ότι προτιμά να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα για την φροντίδα του προσώπου της, χρησιμοποιώντας μόνο την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα. Μάλιστα, η όλη διαδικασία περιποίησής της δεν διαρκεί περισσότερο από οκτώ λεπτά ημερησίως, σύμφωνα με δηλώσεις της στο βρετανικό Marie Claire.

Κάνει απολέπιση μία φορά την εβδομάδα

Η διάσημη αισθητικός του Χόλιγουντ Mila Moursi, που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τη Μπούλοκ, αποκάλυψε στη Vogue ότι η βραβευμένη ηθοποιός μια φορά την εβδομάδα, τουλάχιστον, φροντίζει να κάνει απολέπιση στο δέρμα της, ώστε να απελευθερώσει τους πόρους του προσώπου της από τη ρύπανση και τα διάφορα έλαια.

Ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα γυμναστικής

Ένας σημαντικός παράγοντας που κάνει τη Μπούλοκ να μοιάζει τόσο νέα και φρέσκια είναι η πάντα τονισμένη σωματική διάπλασή της. Η ηθοποιός διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας πιλάτες, kickboxing και προπόνηση με βάρη, ενώ δεν παραλείπει να τρέχει και να κάνει ποδήλατο.

Δεν λέει όχι στο χορό

Για να αποτινάξει το άγχος από πάνω της στο τέλος κάθε εβδομάδας φοράει το αγαπημένο της τζιν, αφήνει τα μαλλιά της ελεύεθρα και βρίσκει ένα μέρος για να χορέψει, ακόμη κι αν είναι μόνη της. «Αυτή είναι η προσωπική μου θεραπεία», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο InStyle.