Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχει και τόσο μεγάλη ιδέα για τα social media, κάτι που επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι δεν έχει, αλλά ούτε είναι και πρόθυμος να αποκτήσει προσωπικούς λογαριασμούς στα δημοφιλή κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ κλείνει τα 60 του χρόνια και, καθώς μεγαλώνει, συνειδητοποιεί μια σκληρή αλήθεια για τη ζωή ως celebrity σε έναν κόσμο όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τη νέα πραγματικότητα, αναφέρει το thelist.com. Μια πραγματικότητα που συνειδητοποίησε σε μια παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία με τη μηχανή του πριν από μερικά χρόνια στη Σαρδηνία όπου νόμιζε ότι θα πεθάνει.

Τζορτζ Κλούνεϊ

«Περίμενα να κλείσει ο διακόπτης μου», είπε ο Κλούνεϊ στους Times. Τότε, λοιπόν, η συνειδητοποίηση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φήμη του ήρθε όταν παρατήρησε ότι καθώς ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι γύρω του τον κινηματογραφούσαν στα τηλέφωνά τους. «Αν η ζωή σου είναι δημόσια, αυτό που συνειδητοποιείς όταν είσαι στο έδαφος νομίζοντας ότι είναι η τελευταία στιγμή της ζωής σου είναι ότι, για μερικούς ανθρώπους, θα είσαι απλώς ψυχαγωγία για τη σελίδα τους στο Facebook. Είμαι πολύ θετικός τύπος, αλλά αυτό το γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω -ξεκάθαρα- ότι πραγματικά είμαι εδώ μόνο για τη διασκέδασή τους». Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γοητευτικός ηθοποιός αποκαλύπτει την, όχι και τόσο καλή, άποψή του για τα social media.

Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν θα είναι ποτέ στα social media

Δεν θα δείτε ποτέ τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον δικό του λογαριασμό στα social media, εξηγεί το thelist.com, και αυτό θα συμβεί για έναν αρκετά κατανοητό λόγο. «Μου αρέσει να πίνω ένα ποτό το βράδυ», είπε στο Variety. «Θα μπορούσα εύκολα να πω κάτι ανόητο, και, επίσης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι τόσο διαθέσιμος. Δεν βλέπω τον Ματ (Ντέιμον) ή τον Μπραντ (Πιτ) ή τον εαυτό μου να θέλουμε να βγάλουμε τις σκέψεις μας σε ένα 140 χαρακτήρων- πράγμα στις 3 τα ξημερώματα».

Τζορτζ Κλούνεϊ

Πολλές, ωστόσο, είναι οι διασημότητες που έχουν μπει σε μπελάδες από ένα… μεθυσμένο tweeting. Η ομάδα διαχείρισης της Αντέλ, αναφέρει το thelist.com, αποφάσισε ότι δεν θα προβαίνει σε κανένα tweet έως ότου το μήνυμα της ελεγχθεί από δύο άλλα άτομα. Άρα ο Κλούνεϊ μπορεί να έχει και δίκιο.

Ο Κλούνεϊ φαίνεται, επίσης, να θέλει να κρατήσει τους θαυμαστές του να ενδιαφέρονται να δουν τις ταινίες του και όχι να τον απολαμβάνουν μέσω των social media. Πιο συγκεκριμένα, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο Fusion, σύμφωνα με το thelist.com, ότι «Αν θέλεις να ζητήσεις από τους ανθρώπους να πληρώσουν χρήματα για να έρθουν να σε δουν σε μια ταινία, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν κάθε σκέψη σου συνέχεια. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο στοιχείο μυστηρίου».