Το σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Τζέφρι Έπσταϊν έχει κυριεύσει τον κόσμο από τότε που συνελήφθη και τελικά πέθανε (αυτοκτονώντας) στο κελί της φυλακής το 2019. Καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση έβγαιναν στο φως, το κοινό δεν μπορούσε παρά να επιθυμεί δικαιοσύνη. Φαινόταν ότι θα ερχόταν τελικά όταν η σύντροφός του στο έγκλημα, Γκρίσλεϊν Μάξγουελ, κρίθηκε ένοχη με την κατηγορία της σεξουαλικής εμπορίας ανήλικων στα τέλη του 2021.

Επστάιν- Μάξγουελ

Μία από τις πιο επίκαιρες, ωστόσο, ιστορίες που αφορούν το σκάνδαλο είναι και αυτή της Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία εξήγησε τα φρικτά πράγματα που φέρεται να βίωσε στα χέρια του Έπσταϊν και του πρίγκιπα Άντριου. Οι κατηγορίες, μάλιστα, είναι τόσο σοβαρές που ο πρίγκιπας έχει χάσει όλους τους τίτλους του και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίκη του για σεξουαλική επίθεση ως ιδιώτης, αναφέρει το thelist.com. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μάλιστα, εξέδωσαν μια δήλωση που έλεγε ότι «Με την έγκριση και τη συμφωνία της Βασίλισσας,  οι τίτλοι και οι πατρωνίες του Δούκα της Υόρκης έχουν επιστραφεί στη βασίλισσα», προσθέτοντας ότι «Ο Δούκας της Υόρκης θα συνεχίσει να μην αναλαμβάνει δημόσια καθήκοντα και είναι υπερασπιζόμενος σε αυτή την υπόθεση ως ιδιώτης».

Καθώς, λοιπόν, μαθαίνονται όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες εναντίον του πρίγκιπα Άντριου, το κοινό στρέφει το ενδιαφέρον του στην Βιρτζίνια Τζιούφρε, το θύμα του.

Σκάνδαλο Πρίγκιπας Άντριου

Πρίγκιπας Άντριου: Ποια είναι η Βιρτζίνια Τζιούφρε που τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη

Η Τζιούφρε φαίνεται να έχει βασανιστεί αρκετά από τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη ζωή της, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com. Εργαζόταν ως θυρωρός στο διαβόητο θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, Μαρ-α-Λάργκο, όταν γνώρισε τον Έπσταϊν και την Μάξγουελ, αποκαλύπτοντας στο BBC πως «Έμοιαζαν ωραίοι άνθρωποι, γι’ αυτό τους εμπιστεύτηκα και τους είπα ότι μέχρι τότε περνούσα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου -ήμουν δραπέτης, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά και σωματικά. Αυτό, όμως, ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να τους πω γιατί τώρα ήξεραν πόσο ευάλωτη ήμουν».

Βιρτζίνια Τζιούφρε- Σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Άντριου

Ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ θα επωφεληθούν από την Τζιούφρε, αναγκάζοντάς την να κάνει ρητά σεξουαλικά πράγματα στον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος σήμερα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο εδώλιο. Η ίδια είπε στο BBC ότι «Ήταν μια πραγματικά τρομακτική στιγμή στη ζωή μου… Δεν ήμουν αλυσοδεμένη σε νεροχύτη, αλλά αυτοί οι ισχυροί άνθρωποι ήταν οι αλυσίδες μου».

Πρίγκιπας Άντριου

Τελικά, ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ την άφησαν να φύγει επειδή ήταν πολύ μεγάλη για αυτούς, ισχυρίζεται. Τώρα, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλα αυτά που υπέστη από τον πρίγκιπα Άντριου, γι΄ αυτό και στο τέλος του 2022 θα τον οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης σε μια πολιτική δίκη. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι το γεγονός ότι δεν θέλει να δει μόνο οικονομικό όφελος από το θέμα, αλλά οι κατηγορίες της εναντίον του πρίγκιπα να δικαιώνονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.