Από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ έως τον 21ο αιώνα, υπάρχουν πολλοί διάσημοι σταρ που δεν έχουν αφήσει τους προηγούμενους χωρισμούς τους να καταστρέψουν την πίστη τους στον θεσμό του γάμου. Αποδεικνύοντας με τις πολλές φορές που έχουν παντρευτεί ότι είναι ιδιαιτέρως φανατικοί οπαδοί του!

Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Οποιαδήποτε λίστα με celebrities που έχουν παντρευτεί τις περισσότερες φορές πρέπει να ξεκινάει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η θρυλική ηθοποιός παντρεύτηκε οκτώ φορές με επτά διαφορετικούς συζύγους: τον κληρονόμο του ξενοδοχείου Conrad Hilton Jr., τον ηθοποιό Michael Wilding, τον παραγωγό Mike Todd, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Eddie Fisher, τον ηθοποιό Burton, τον πολιτικό John Warner και τον εργάτη οικοδομών Larry Fortensky. Ο πιο διάσημος από όλους τους γάμους της δύο φορές βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ήταν εκείνος με την Μπάρτον, με τον οποίο, μάλιστα, παντρεύτηκε δύο φορές. Την πρώτη φορά από το 1964 έως το 1974, χώρισαν και μετά παντρεύτηκαν ξανά από το 1975 έως το 1976. Η Τέιλορ είχε τέσσερα παιδιά: δύο γιους με τον Wilding, μια κόρη με τον Todd και μια άλλη κόρη με τον Μπάρτον.

Λάρι Κινγκ

Λάρι Κινγκ

Όπως η Τέιλορ, έτσι και ο Λάρι Κινγκ παντρεύτηκε οκτώ φορές με επτά διαφορετικές γυναίκες. Όταν πέθανε τον Ιανουάριο του 2021, ήταν ακόμα παντρεμένος με την τελευταία του σύζυγο, την ηθοποιό Shawn Southwick, αν και επί της ουσίας είχαν χωρίσει. Οι προηγούμενες σύζυγοί του ήταν η αγαπημένη του στο γυμνάσιο Freda Miller, η Annette Kaye, το πρώην κουνελάκι του Playboy Alene Akins, η Mickey Sutphin, η βοηθός παραγωγής Sharon Lepore και η επιχειρηματίας Julie Alexander. Η Άκινς και ο Κινγκ παντρεύτηκαν δύο φορές -από το 1961 έως το 1963 και στη συνέχεια ξανά από το 1967 έως το 1972, μετά τον γάμο του με την Σάτφιν. Από τους γάμους του, ο Κινγκ απέκτησε συνολικά πέντε παιδιά.

Μάρτιν Σκορσέζε

Μάρτιν Σκορσέζε

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε έχει παντρευτεί πέντε φορές, με τη Laraine Marie Brennan, τη συγγραφέα Julia Cameron, την ηθοποιό Isabella Rossellini, την παραγωγό Barbara De Fina και την εκδότρια βιβλίων Helen Schermerhorn Morris. Με την Μόρις παντρεύτηκαν το 1999 και παραμένουν παντρεμένοι μέχρι σήμερα, ενώ από τους γάμους του ο Σκορσέζε έχει αποκτήσει τρία παιδιά: την Κάθριν Σκορσέζε με την Brennan, την Ντομένικα Κάμερον-Σκορσέζε με την Cameron και τη Φραντσέσκα Σκορσέζε με την Morris.

Τζέιμς Κάμερον

Τζέιμς Κάμερον

Ακόμη ένας θρυλικός σκηνοθέτης που έχει παντρευτεί πέντε φορές. Ο Τζέιμς Κάμερον, σκηνοθέτης των επιτυχημένων ταινιών «Τιτανικός» και «Άβαταρ» παντρεύτηκε τη Σάρον Γουίλιαμς, την παραγωγό Γκέιλ Αν Χερντ, τη συνάδελφο σκηνοθέτη Κάθριν Μπίγκελοου, την πρωταγωνίστρια του «Εξολοθρευτή» Λίντα Χάμιλτον και την ηθοποιό Σούζι Έιμις. Σήμερα είναι ακόμη παντρεμένος με την Έιμις από το 2000. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Τιτανικός», στην οποία έπαιζε την εγγονή της Ρόουζ, Λίζι. Η Έιμις και ο Κάμερον έχουν τρεις κόρες και ο Κάμερον έχει, επίσης, μια κόρη από το γάμο του με την Χάμιλτον.

Μέλανι Γκρίφιθ

Μέλανι Γκρίφιθ

Η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές με τρεις άντρες: τον Ντον Τζόνσον (δύο φορές), τον Στίβεν Μπάουερ και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο πρώτος γάμος της Γκρίφιθ με τον Τζόνσον κράτησε μόνο έξι μήνες όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 26. Παντρεύτηκαν ξανά 13 χρόνια αργότερα μετά τον γάμο της με τον Μπάουερ. Αυτή τη φορά, ο γάμος κράτησε επτά χρόνια και απέκτησαν και την κόρη τους, την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον. Η Γκρίφιθ έχει, επίσης, άλλα δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο Γκρίφιθ Μπάουερ και τη Στέλλα Μπαντέρας.

Νίκολας Κέιτζ

Νίκολας Κέιτζ

Ο Νίκολας Κέιτζ είχε τέσσερις συζύγους. Την ηθοποιό Patricia Arquette, την κόρη του Elvis, Lisa Marie Presley, την πρώην σερβιτόρο Alice Kim και την makeup artist Erika Koike. Ο πιο σύντομος γάμος του ήταν με την Koike -παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας και ζήτησαν ακύρωση μετά από τέσσερις ημέρες. Ο Κέιτζ έχει έναν γιο που ονομάζεται Καλ-Ελ Κέιτζ με την Kim και έναν γιο που ονομάζεται Γουέστον Κέιτζ από προηγούμενη σχέση με την ηθοποιό Κριστίνα Φούλτον.