Η τελευταία σύζυγος του θρυλικού τηλεπαρουσιαστή Λάρι Κινγκ προσβάλει νομικά την διαθήκη του προσφάτως εκλιπόντος συζύγου της, δια της οποίας η ίδια αποκληρώνεται από μια περιουσία ύψους περίπου 2 εκατ. δολαρίων.

Η Σον Κινγκ πιστεύει ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Λάρι Κινγκ τροποποίησε την αρχική του διαθήκη και κληροδότησε άπαντα τα υπάρχοντά του αποκλειστικά στα πέντε παιδιά του, είναι «ύποπτες» και σίγουρα «όχι φυσιολογικές».

Ο Λάρι Κινγκ τροποποίησε την διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου 2019, ζητώντας την ισότιμη κατανομή της περιουσίας του ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του σε περίπτωση θανάτου του, αποκλείοντας έτσι την τελευταία σύζυγό του από αυτήν.

Η διαθήκη αυτή είχε γραφτεί δύο μήνες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την Σον, τον περασμένο Αύγουστο. Η 61χρονη ισχυρίζεται ωστόσο ότι ο Λάρι Κινγκ μπορεί να πιέστηκε από κάποιον για την αλλαγή αυτή καθώς αναφέρει ότι είχαν ένα «στιβαρό οικογενειακό σχέδιο για την περιουσία τους» και το έφτιαξαν μαζί «ως ζευγάρι» το 2015.

Ο δημοσιογράφος, που πέθανε πριν περίπου ένα μήνα, είχε γράψει στην διαθήκη του ότι επιθυμούσε τα χρήματα να μοιραστούν ομοιόμορφα μεταξύ των πέντε παιδιών του: Άντι, Τσάια, Λάρι τζούνιορ, Κάνον και Τσανς. Ωστόσο, ο Άντι και η Τσάια πέθαναν και οι δύο μέσα σε διάστημα 23 ημερών ο ένας από τον άλλον το 2020.

Το ζήτημα έγινε ακόμη πιο περίπλοκο όταν το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, η οποία όμως δεν είχε ακόμη διευθετηθεί στο δικαστήριο.

Από τη δική της πλευρά, η Σον Κινγκ επιμένει ότι ο χωρισμός της από τον Λάρι Κινγκ ήταν «απλώς προσωρινός και ότι οι δυο τους προσπαθούσαν να επανασυνδεθούν». Επιπλέον, μέσω του συνηγόρου της, η ίδια διατείνεται ότι στα τελευταία του ο Λάρι Κινγκ δεν είχε «σώας τας φρένας» και ότι, πιθανότατα, η τροποποίηση που την απέκλεισε από την περιουσία του, «συντάχθηκε ενώ ο θανών ήταν υπό την επήρεια προ εγχειρητικής φαρμακευτικής αγωγής, για μια επέμβαση στην καρδιά του».

Η Σον ισχυρίστηκε στο Page Six πως είχε έρθει ξανά κοντά στον πρώην σύζυγό της, παρά την φημολογούμενη αποξένωση όταν υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου και πρόσθεσε πως οι Τσανς και Κάνον – οι δυο γιοι της με τον Λάρι Κινγκ – επίσης σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στην κληρονομιά.

Η Κινγκ ήταν η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ και μοιράστηκε τη ζωή της με αυτόν από το 1997 έως το θάνατό του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.