Το ελληνικό metoo και η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη ήταν κάποια από τα θέματα συζήτησης που απασχόλησαν την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open με καλεσμένους τους Μιχάλη Ρέππα και Μιχάλη Παπαθανασίου. Μάλιστα, ο Μιχάλης Ρέππας ξέσπασε κάποια στιγμή, κάνοντας λόγο για «φασισμό των βλαμμένων» .

«Εγώ τόλμησα αυτό να το πω σε μία εκπομπή και ξαφνικά στο Twitter πέσανε να με φάνε. Εγώ είπα “υπάρχει κάτι με τον Παύλο Χαϊκάλη; Κάποια δίωξη; Ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, δεν ξέρω να υπάρχει κάτι”. Σε ένα ταλέντο σαν τον Παύλο δεν το συζητώ, θα του έδινα δεύτερη ευκαιρία.

Το είπα σε μια εκπομπή και πέσανε να με φάνε ότι εγώ ξεπλένω βιαστές και παιδόφιλους», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ο χώρος αυτός εδώ που βρισκόμαστε δεν είναι αρμόδιος για τέτοιες συζητήσεις, όποιος θέλει να πει κάτι υπάρχει η δικαιοσύνη και μπορεί να απευθυνθεί εκεί», σημείωσε ακόμη.

«Ειδικά για τον Παύλο που δεν βαρύνεται από τίποτα, πραγματικά το θεωρώ τρελό. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε και αυτόν τον φασισμό των βλαμμένων που μου είπαν εμένα ότι καλύπτω βιαστές και παιδόφιλους. Εμένα; Ως τι δηλαδή; Δεν είναι δυνατόν και αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλάμε», τόνισε.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 28:00 στο παρακάτω βίντεο