Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε τη Δευτέρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιωάννα Μαλέσκου δίνει με σχόλιό του σε ανάρτηση συναδέλφου του στο Instagram ο Τάσος Χαλκιάς. Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Τάσο Χαλκιά γράφοντας ότι είναι «από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις».

«Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου, που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της» σημειώνει μεταξύ άλλων στο post του.

Ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε στην ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη, χαρακτηρίζοντας την Ιωάννα Μαλέσκου «σπουδαγμένη ομορφοκοπελιά» και κάνοντας λόγο για «παρατεταμένη αγένεια» και «παντελή ασέβεια».

Το σχόλιο του Τάσου Χαλκιά:

«Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθετήσεις το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένεια που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους».

Σημειώνεται ότι θέση στην κόντρα μεταξύ Τάσου Χαλκιά και Ιωάννας Μαλέσκου πήρε ο γιος του ηθοποιού, Άρης, γράφοντας στο Instagram ότι «ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν».

Η ίδια η παρουσιάστρια κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό χθες, είπε: «Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή».