Στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς χθες (27/12) απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου, όμως η αναμονή στα παρασκήνια εκνεύρισε τον ηθοποιό και η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια δεν άργησε να φανεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ο διάλογος που είχε ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν γεμάτος εκνευρισμό και αποτέλεσε θέμα συζήτησης το πρωί της Τρίτης (28/12) για τις πρωινές εκπομπές.

Ο γιος του Τάσου Χάλκια, Άρης, πήρε θέση για το θέμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram καθώς έλαβε πολλά μηνύματα από θαυμαστές του πατέρα του.

«Παίδες, αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του Τάσου Χαλκιά.