Αν μια αγοραπωλησία ακινήτου για τους περισσότερους μοιάζει με απόφαση ζωής, για τους δημοφιλείς celebrities παρακάτω αποτελεί περισσότερο απόφαση κύρους. Πολυτελείς κατοικίες σε τεράστιες εκτάσεις συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 10 πιο ακριβές αγοραπωλησίες ακινήτων δημοφιλών celebrities για το 2021.

Tommy Hilfiger, 45 εκατομμύρια δολάρια

Ο σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger και η σύζυγός τους Dee Ocleppo στις αρχές του 2021 πούλησαν το σπίτι τους στο Γκρίνουιτς στο Κονέκτικατ για 45 εκατομμύρια δολάρια. Η Ocleppo, μάλιστα, αποκάλυψε στο Architectural Digest ότι το σπίτι ευρωπαϊκού στυλ ήταν «σε ερειπωμένη» κατάσταση όταν το αγόρασαν για 31,4 εκατομμύρια δολάρια το 2010, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι έβγαλαν και κάτι παραπάνω από την πώλησή του.

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi, 45 εκατομμύρια δολάρια

Η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi είναι γνωστές για την αγάπη τους στα ακίνητα και το 2021 δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Τον Μάιο, το ζευγάρι άφησε το σπίτι των 930 τ.μ. στο Μπέβερλι Χιλς για 45 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο είχαν αγοράσει από τον frontman των Maroon 5, Adam Levine, μόλις δύο χρόνια πριν για 42,5 εκατομμύρια δολάρια.

Bette Midler, 45 εκατομμύρια δολάρια

Tο πρώην ρετιρέ της Bette Midler στο Upper East Side έχει έκταση 930 τ.μ. -αναμφισβήτητα ανακτορικό για τα πρότυπα της Νέας Υόρκης. Η ηθοποιός και σύζυγός της, Μάρτιν φον Χάσελμπεργκ, ήταν ιδιοκτήτες της κατοικίας των τεσσάρων υπνοδωματίων με έξι μπάνια για 25 χρόνια πριν την πουλήσουν για 45 εκατομμύρια δολάρια, 5 εκατομμύρια δολάρια κάτω από την αρχική τους ζητούμενη τιμή.

Mark Zuckerberg, 53 εκατομμύρια δολάρια

Τον Μάρτιο του 2021 ο Mark Zuckerberg και η σύζυγός του Priscilla Chan ξόδεψαν 53 εκατομμύρια δολάρια σε 600 στρέμματα γης στο νησί Kauai της Χαβάης, προσθέτοντας τα στα ήδη υπάρχοντα 700 στρέμματα που είχαν αγοράσει το 2014, για περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια. Οι ντόπιοι διαμαρτύρονται για την ιδιοκτησία του Zuckerberg από την αρχική αγορά, αν και το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι στόχος τους είναι να προστατεύσουν την άγρια φύση και να κρατήσουν τον χώρο ανοιχτό στο κοινό.

Ellen DeGeneres και Portia de Rossi, 55 εκατομμύρια δολάρια

Στα τέλη του καλοκαιριού, η DeGeneres και η de Rossi πούλησαν το πιο ακριβό ακίνητό τους για 55 εκατομμύρια δολάρια, ένα κτήμα ολλανδικού στυλ στο Montecito που αγόρασαν μόλις έναν χρόνο πριν για 49 εκατομμύρια δολάρια. Το ακίνητο 4,3 στρεμμάτων αποτελείται από πέντε κατασκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου σπιτιού 840 τ.μ. και ενός αχυρώνα που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Tom Kundig.

Kanye West, 57,3 εκατομμύρια δολάρια

Δεν είναι μυστικό ότι ο Kanye West είναι λάτρης του ακραίου μινιμαλισμού και το σπίτι που αγόρασε στο Μαλιμπού για 57,3 εκατομμύρια δολάρια αυτόν τον Σεπτέμβριο ταιριάζει απόλυτα στο γούστο του. Σχεδιασμένο από τον Tadao Ando, ο σπίτι των 340 τ.μ., το οποίο είναι εξ ολοκλήρου τσιμεντένιο με γυαλί εσωτερικά και εξωτερικά, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τεσσεράμισι μπάνια.

Scooter Braun, 65 εκατομμύρια δολάρια

Ο μάνατζερ των ποπ σταρ Scooter Braun έσπασε ένα ρεκόρ τον Σεπτέμβριο με την αγορά μιας σύγχρονης αγροικίας αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων, την πιο ακριβή συμφωνία μέχρι σήμερα στη δυτική γειτονιά του Λος Άντζελες. Ο απλός σχεδιασμός του και ο φυσικός συνδυασμός χρωμάτων του σπιτιού των 1.765 τ.μ. επιτρέπουν στον χώρο να δίνει την αίσθηση της ηρεμίας παρά την απεραντοσύνη του.

The Weeknd, 70 εκατομμύρια δολάρια

Μεταξύ των πιο ακριβών προσφορών στο Λος Άντζελες φέτος είναι και η αγορά από τον Καναδό τραγουδιστή The Weeknd μιας σύγχρονης έπαυλης στο Bel Air αξίας 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Το κτήμα περίπου 3.065 τ.μ. διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, κινηματογράφο, δύο πισίνες και αμέτρητες άλλες ανέσεις, ενώ υποβλήθηκε σε τεράστια ανακαίνιση προτού το αγοράσει ο μουσικός.

Τζεφ Μπέζος, 78 εκατομμύρια δολάρια

Σε μια μάλλον μυστηριώδη συμφωνία, ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσες αγόρασαν 14 στρέμματα γης στο νησί Μάουι της Χαβάης αυτόν τον Ιούνιο. Αν και το επίσημο τίμημα που πλήρωσε ο Μπέζος για το ακίνητο είναι άγνωστο, οι τοπικοί εμπειρογνώμονες στο real estate υπολόγισαν ότι είναι περίπου 78 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Architectural Digest. Οι πολυάριθμες κατασκευές της έκτασης φέρεται να περιλαμβάνουν ένα κεντρικό σπίτι 4.500 τετραγωνικών ποδιών και έναν ξενώνα 157 τ.μ., και τα δύο σε χαβανέζικο στυλ.

Calvin Klein, 85 εκατομμύρια δολάρια

Μετά από 34 χρόνια, ο μεγιστάνας της μόδας Calvin Klein πούλησε το σπίτι του στο στο East Hampton, έκτασης 8,4 στρεμμάτων για 85 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Ιούλιο. Δηλαδή, 81,4 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από ό,τι πλήρωσε για να το αγοράσει το 1987. Ένα πραγματικά ιστορικό ακίνητο στο Hamptons, η πώληση της κατοικίας του 19ου αιώνα συμπεριλάμβανε μια κύρια κατοικία, ιστιοπλοϊκό και μια πισίνα που προστέθηκαν από τους Kleins.