Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαίρη Μπάρκουλη τις τελευταίες μέρες και το γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, το πρωί της Τετάρτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και εξήγησε ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και ’γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

«Υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»

Στην συνέχεια, η Μαίρη Μπάρκου ανέφερε ότι: «Μου είπαν, “σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει”! Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία για να μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου. Έχασα την αρχή και το τέλος μου».

Πώς είναι ο Νίκος Μπάρκουλης

Αναφερόμενη στο γιο της Νίκο Μπάρκουλη, η κ. Μαίρη τόνισε ότι: «Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο».

«Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου»

Η Μαίρη Μπάρκουλη, μέσω μιας νέας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό πριν λίγη ώρα, πώς έκανε στεφανιογραφία και πως ζήτησε από τους γιατρούς να φύγει από το νοσοκομείο. 

«Μετά την στεφανιογραφια είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι… Μετά από μια αρτηρία βουλωμενη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βραδια έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρελες όπως τη σημερινή.. Ναναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα… Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.