Μπορεί οι Βόσνιοι να μη γοητεύτηκαν ιδιαίτερα από την Ατζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, στην Καμπότζη όμως όπου γύρισε το 2000 την πρώτη ταινία Lara Croft, οι κάτοικοι φαίνεται να έχουν τελείως διαφορετική γνώμη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράτζαν Ζεντ, πρόεδρο της παγκόσμιας Ινδουιστικής κοινότητας, η σταρ του Χόλιγουντ είναι τόσο δημοφιλής ώστε ένα παγκοσμίως γνωστό θρησκευτικό μνημείο στο Αγκόρ έχει ονομαστεί «Ναός της Αντζελίνα Τζολί».

Το κτίσμα αποτέλεσε το σκηνικό για αρκετές σκηνές της ταινίας «Tomb Raider» στην οποία η Τζολί αντιμετώπισε μια μυστική αδελφότητα για την απόκτηση ενός αρχαίου φυλακτού. Είναι ένα μοναστήρι του 12 π.Χ. αιώνα με την επίσημη ονομασία Τα Προμ και αρχικά ονομαζόταν Ρατζαβιχάρα ή «το βασιλικό μοναστήρι». Τώρα όλοι το ξέρουν σαν το «Ναό της Τζολί»!

Απ’ ότι φαίνεται όμως, η αναγνώριση φέρνει και ευθύνες αφού ο Ζεντ κάλεσε την Τζολί να χρησιμοποιήσει την επιρροή της και την ιδιότητα της ως «Αγία της Καμπότζης» για να βοηθήσει στην προστασία του μνημείου.