Δύναμη από τη δημόσια εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου άντλησε η Ζέτα Δούκα και μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική συμπεριφορά την οποία φέρεται να έζησε από συνάδελφό της κατά την συνεργασία τους σε θεατρική παράσταση. Η Ζέτα Δούκα, το πρωί της Τετάρτης (24/11) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για την απόφαση της να μιλήσει δημόσια.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άντλησα δύναμη από τη Σοφία Μπεκατώρου και αισθάνθηκα ότι η κοινωνία είναι πιο έτοιμη. Αισθάνθηκα μέσα μου πιο έτοιμη και ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε καθαρά και ονομαστικά γιατί μόνο αυτό θα έκανε τη διαφορά όπως και έγινε. Πέρασα δύσκολα και πέρασα πάρα πολλά μονοπάτια συναισθηματικά. Εξαντλήθηκα, εξουθενώθηκα συναισθηματικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ευθύνης, δεν φοβάμαι να την παίρνω και δεν φοβάμαι να βγαίνω μπροστά και να μιλήσω για άλλους που δεν έχουν φωνή, αισθάνθηκα το βάρος της απόφασης μου».

«Ο καθένας από το μετερίζι του και ιδιαίτερα άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη επηρροή στο κοινωνικό σύνολο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας σε σχέση με αυτό» συμπλήρωσε η ηθοποιός.