Η influencer του Instagram, Lauren Perez, παντρεύτηκε αυτή την εβδομάδα και οι πιο στενοί της φίλοι που, ως επί το πλείστον, είναι διασημότητες της A-list, ήταν παρόντες στον γάμο.

Ανάμεσα στους πλούσιους και διάσημους καλεσμένους ήταν τα supermodels Kendall Jenner και Bella Hadid, καθώς και η Hailey Bieber και η Jesse Jo Stark.

Για την ένωσή της με τον David Waltzer, η 29χρονη Perez φόρεσε ένα στράπλες μεταξωτό ταφτά φόρεμα με φούστα και το συνδύασε με ένα μισό πέπλο με μπορντούρα από δαντέλα, ένα απλό κολιέ με αλυσίδα και σκουλαρίκια με πέρλες.

Ενώ, όμως, το γαμήλιο σύνολο της Perez ήταν σχετικά παραδοσιακό, ορισμένοι από τους διασημότερους καλεσμένους του γάμου της βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν πιο λαμπερές εμφανίσεις, με την 26χρονη BFF Jenner να προκαλεί πολλά σχόλια στο Twitter για την επιλογή της.

Για την περίσταση, η Jenner επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα από τη συλλογή SS22 της εταιρείας Mônot, το οποίο περιείχε κοψίματα σε σχήμα διαμαντιού σε όλο το μπούστο, με γυμνό το μεσαίο μέρος του σώματός της και μια μαύρη φούστα εφαρμοστή στη μέση.

Το skin-on-show look είναι ένα κανονικό χαρακτηριστικό των ρούχων του σχεδιαστή Eli Mizrahi του brand Mônot, καθώς σκέφτεται το γυναικείο σώμα ως καμβά, δημιουργώντας τέχνη σε γυμνό χώρο.

Ποζάροντας με τις φίλες της στο πάρτι, συμπεριλαμβανομένων των Hailey Bieber και Bella Hadid, η Jenner τράβηξε μια σειρά από selfies τουαλέτας, δείχνοντας το φόρεμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Οι άντρες στη ζωή τους δεν έδειχναν να είναι παρόντες καθώς οι γυναίκες απόλαυσαν μια βραδιά με τα κορίτσια.

Η Χέιλι είναι παντρεμένη με τον σταρ της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ από το 2018, ενώ η Κένταλ και ο σταρ του ΝΒΑ Ντέβιν Μπούκερ είναι μαζί από το 2020.

Ο σύντροφος της Bella, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Marc Kalman, ήταν στη ζωή της για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του αυτό το καλοκαίρι.

Η Jesse Jo εν τω μεταξύ βγαίνει με τον τραγουδιστή Yungblud.