Η ιστοσελίδα Addiction-treatment.com, που προσφέρει βοήθεια σε όσους αναζητούν διέξοδο σε προβλήματα ουσιών, προχώρησε σε μια έρευνα για το αν οι διάσημοι προωθούν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά μέσα από τα social media.

Για παράδειγμα ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg (@snoopdogg), ο οποίος είναι διάσημος και ως χρήστης ναρκωτικών ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες του ενώ κάνει χρήση, έχει ανεβάσει τις περισσότερες εικόνες στο Instagram, περισσότερες από αστέρες όπως οι Kim Kardashian, Miley Cyrus και Justin Bieber.

Από τις 9.500 φωτογραφίες που μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει ο Doggm, οι 686 αφορούν αλκοόλ και απαγορευμένες ουσίες. Όχι και άσχημα, για κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει καπνίσει μέχρι και 81 τσιγαριλίκια μέσα σε μια ημέρα.

Με ποσοστό 23.5%, ο επίσης ράπερ Devin the Dude (@devindude420), έχει και εκείνος ποστάρει αρκετές φωτογραφίες που περιέχεουν είτε αλκοόλ είτε ναρκωτικά. Ακολουθούν οι Wiz Khalifa (@mistercap) με ποσοστό 15.7% και οTommy Chong (@heytommychong) με 14.1%.

Από την άλλη, οι σταρ που ελάχιστα ανεβάζουν φωτογραφίες που εμπεριέχουν αλκοόλ, χάπια ή και ναρκωτικές ουσίες είναι οι Jay Z, Justin Timberlake, Chelsea Handler, Kendall Jenner, Paris Hilton και Kevin Smith.


Ο ράπερ Snoop Dogg

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.