Ο Channing Tatum στα 19 του χρόνια πριν γίνει διάσημος έκανε στριπτίζ. Ο ηθοποιός και πατέρας ενός παιδιού παραδέχτηκε δημόσια ότι την περίοδο που ήταν στρίπερ πειραματιζόταν και με τα ναρκωτικά. «Δεν μπορώ να πω ότι χανόμουν στον κόσμο των ναρκωτικών και των ουσιών γιατί δεν τα έπαιρνα συστηματικά, απλά πειραματιζόμουν».

Ο Tatum έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι δεν έκανε ποτέ χρήση σκληρών ναρκωτικών: «Δεν πήρα ποτέ κρακ ή ηρωΐνη, μόνο κανά δύο φορές κοκαΐνη. Και δεν θα το ξαναέκανα ποτέ».

Ο 34χρονος σταρ σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του ήταν το ποτό. «Δεν είδα ποτέ το ποτό σαν πρόβλημα. Τώρα όμως σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι. Δεν μπορώ να πω πια πάμε έξω να τα πιούμε και να περάσουμε καλά».

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία και την δυσλεξία που αντιμετώπισε: «Ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ιδιαίτερα έξυπνο αλλά όταν βλέπεις στην τάξη σου παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο Ντάουν λες ότι απλά έτυχε να είμαι και εγώ διαφορετικός».