Ψάχνει να βρει τρόπο να ξεφορτωθεί τα κιλά που έχουν απομείνει στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη η Κιμ Καρτντάσιαν και το… διαλαλεί στο διαδίκτυο.

Το πώς θα το πετύχει δε φαίνεται να το έχει «εντοπίσει» ακόμα, αλλά προσπαθεί. Ήδη η σταρ έχει χάσει αρκετό βάρος μετά τη γέννα της κόρης της, αλλά ακόμα δεν είναι ικανοποιημένη. Έτσι, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια… του κοινού. Συγκεκριμένα των θαυμαστριών της. Να τη βοηθήσουν λέγοντας της μικρά μυστικά θέλει.

Μάλιστα, κάπου πήρε το μάτι της ένα ντοκιμαντέρ για τη ζάχαρη, αλλά μη καταφέρνοντας να το βρει ρώτησε τις γυναίκες στα social media «ποιο είναι το όνομα του; Έχω τρέλα με τη ζάχαρη –και τα γλυκά- και πρέπει να το δω για να κάνω κάποιες αλλαγές», έγραψε η Κιμ.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται δημοσίως με το βάρος της. τον περασμένο Αύγουστο, πάλι μέσω twitter είχε εκφράσει την απόγνωση της για τα περιττά κιλά της. «Σε έντονο πρόγραμμα γυμναστικής… Παρόλα αυτά δε μπορώ να χάσω τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Το μωρό μου έχει πάει ήδη ενός έτους», έγραφε τότε.