Μπορεί ο Brad Pitt να είναι ένας πολυεκατομμυριούχος ηθοποιός, αλλά στην πραγματικότητα για άλλο λόγο αισθάνεται «πλούσιος».

Ο 50χρονος ηθοποιός που πρόσφατα παντρεύτηκε την 38χρονη Angelina Jolie κάτω από άκρα μυστικότητα, έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Psychologies» και μίλησε για τα έξι παιδιά του.

«Βλέποντας τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, μαθαίνεις να εκτιμάς την ομορφιά της οικογένειας. Είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να ζήσεις. Νιώθω ο πλουσιότερος άνδρας του κόσμου από τότε που έγινα πατέρας!» Μάλιστα όπως λέει, «η πατρότητα με άλλαξε σε πολλά επίπεδα, και με έκανε πιο γενναιόδωρο και ζωντανό. Βλέπω τα παιδιά μου σαν ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μου, και θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να τα μεγαλώνεις και να τα εκπαιδεύεις ώστε να τα βοηθάς να βρουν τον δρόμο τους στη ζωή!»

Και πρόσθεσε: «Λατρεύω το να είμαι πατέρας, αλλά και όλες τις ευθύνες που αυτό εμπεριέχει», επισημαίνοντας πως «νοιάζομαι για εκείνα όλη την ώρα, πολύ περισσότερο απ’ ότι νοιάζομαι για τον εαυτό μου. Αυτός νομίζω πως είναι ο ορισμός της αγάπης. Βλέπεις τον εαυτό σου να γίνεται πιο γενναιόδωρος και δοτικός, και να θέλει μόνο το καλύτερο για την οικογένειά του!».