Επί ποδός βρίσκονται όλοι οι θαυμαστές της Lady Gaga και για να είμαστε πιο ακριβείς… επί ΟΑΚΑ, καθώς οι πόρτες άνοιξαν στις 18:30. Ο κόσμος έχει κάνει «κατάληψη» στο Ολυμπιακό Στάδιο και περιμένει την εμφάνιση της στη συναυλία της χρονιάς.

Όσον αφορά στην ίδια τη σταρ της ποπ αναχώρησε αργά το απόγευμα από το ξενοδοχείο που διαμένει στο κέντρο της Αθήνας για να μεταβεί στο ΟΑΚΑ, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ένα περίτεχνο «στέμμα». Κι όλα αυτά, όταν νωρίτερα –σήμερα το μεσημέρι- «απογοήτευσε» τους φαν της οι οποίοι την ανέμεναν έξω από το ξενοδοχείο. Είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Ακρόπολη, αλλά ήθελε να είναι και… φρέσκια για το βράδυ. Έτσι, ζήτησε συγνώμη στον κόσμο μέσω twitter στα «μικρά τερατάκια» της, όπως αποκάλεσε τους θαυμαστές της.

Παρόλα αυτά αναμένεται να τους αποζημιώσει με τις επιτυχία της και τη… φρενίτιδα που ξέρει να προκαλεί. Μέχρι στιγμής έχουν απομείνει ορισμένα εισιτήρια στα εκδοτήρια του γηπέδου, αλλά όχι τα ακριβά.

Στο μεταξύ, η 28χρονη ντίβα μετέθεσε την ώρα αναχώρησης της από την Ελλάδα. Ήταν να «πετάξει» αύριο στις 14:30, αλλά αναμένεται να φύγει το απόγευμα.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος