Λίγες ώρες απομένουν μέχρι η σκηνή του ΟΑΚΑ να υποδεχτεί τη μεγάλη ντίβα της pop σκηνής Lady Gaga για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς.

Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ την Τρίτη παρουσιάστηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Θερμή υποδοχή στην Αθήνα

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στη Lady Gaga οι θαυμαστές της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». H εκκεντρική τραγουδίστρια έφτασε λίγο το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και εντυπωσίασε με ακόμη μία αποκαλυπτική εμφάνιση και… αποζημίωσε τους φωτορεπόρτερ που είχαν στρατοπεδεύσει στην είσοδο του αεροδρομίου για να δουν ένα μικρό της σόου.

Ποια εισιτήρια έχουν απομείνει

Με τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.