Ήταν ο αγαπημένος της κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων. Οι δυο τους πέρασαν μαζί την εφηβεία και τώρα, αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους, ο Τάιρον Άντερσον ζητά από την Πάμελα Άντερσον να πει ποιος τη βίασε όταν ήταν 14 ετών.

Πριν λίγο καιρό η Αμερικανίδα ηθοποιός προέβη σε μια αποκάλυψη. Βρέθηκε στο φεστιβάλ των Καννών -ντυμένη με ένα μακρύ λευκό φόρεμα και κρατώντας το μπράτσο του νεαρού συνοδού της- και σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από επτά αγόρια στα 14 της. Στο άκουσμα των όσων είπε ο τότε φίλος της ονόματι Τάιρον Άντερσον (συμπτωματικά έχουν το ίδιο επώνυμο) σοκαρίστηκε αρχικά και στη συνέχεια… θίχτηκε.

Μιλώντας στην Daily Mail τόνισε ότι δε γνώριζε τίποτα για το συμβάν. «Πρέπει να το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα. Τότε δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν έδειξε τίποτα. Δεν άλλαξε η συμπεριφορά της, όπως θα έπρεπε να έχει γίνει σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον θα είχε υποστεί σοκ», τόνισε. Ενώ όταν ρωτήθηκε αν την πιστεύει απάντησε «δεν ξέρω».

Παράλληλα όμως, έκανε έκκληση στην πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch να αποκαλύψει τους δράστες. «Είναι φρικτό και αποτρόπαιο αυτό. Σε παρακαλώ Πάμελα πες μας την αλήθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του και την προέτρεψε να πάει στην αστυνομία. «Πρέπει να πει την αλήθεια. Εφόσον λέει ότι κακοποιήθηκε να πει ποιοι το έκαναν. Ήμουν το αγόρι της στο σχολείο και πολλοί μπορεί να πιστέψουν ότι ήμουν ένας από τους δράστες. Έχει την ηθική υποχρέωση να μιλήσει», δήλωσε ο Άντερσον στην Mail.

Για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι ήταν ο τότε αγαπημένος της 46χρονης σταρ, παρέδωσε στη Daily Mail και ένα πακέτο με ερωτικά γράμματα που του είχε στείλει, με ένα εξ αυτών να γράφει «Γεια σου αγάπη μου… Θέλω να ξαναβρεθώ στο κρεβάτι μαζί σου…». Μαζί έδωσε και μια σειρά παλιών φωτογραφιών. Σε άλλες εικονίζονται μαζί και σε άλλες είναι η Πάμελα Άντερσον μόνη της, λέγοντας ότι κάποιες εξ αυτών του της είχε δώσει η ίδια.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους αποκάλυψε ότι ήταν… έντονη και υπήρχαν στιγμές που τσακώθηκαν πολύ άσχημα. «Υπήρξαν στιγμές που έγινα βίαιος μαζί της, όπως και εκείνη μαζί μου όμως». Μάλιστα μίλησε και για ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όπου κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο την ώρα που αυτό ήταν εν κινήσει.