Στα έξαλλα νέα των celebrities, ο Channing Tatum αποκάλυψε πρόσφατα το τουλάχιστον ιδιαίτερο στοίχημα που έβαλε με τον συμπρωταγωνιστή του στη θεότρελη ταινία «21 Jump Street».

Ο ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια του και εξομολογήθηκε δημόσια ότι είχε κερδίσει ένα φιλάκι στα απόκρυφά του από τον Jonah Hill, όταν βγήκε νικητής από το στοίχημα που είχαν βάλει για την πορεία του φιλμ στο box office.

Δεν είναι να απορείς δηλαδή που ο Jonah ήταν τόσο διαχυτικός και επαινετικός για τον Tatum στα βραβεία του MTV Movie Awards!

Στο νέο τεύχος λοιπόν του περιοδικού GQ, ο Tatum καλύπτει στη συνέντευξή του μια ευρύτατη γκάμα θεμάτων, τίποτα όμως δεν μπορεί να επισκιάσει το εν λόγω στοίχημα. Ο Jonah Hill είπε λοιπόν στον Tatum ότι αν οι προβλέψεις του τελευταίου για την πορεία του φιλμ επιβεβαιωθούν, αν σπάσει δηλαδή το ορόσημο των 35 εκατομμυρίων δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής του, τότε «θα σου φιλήσω την άκρη! Θα σου φιλήσω την άκρη του πέους σου πάνω από το εσώρουχο αν φτάσουμε στα 35 εκατομμύρια»!

Πώς αντέδρασε ο Tatum για τη νίκη του; «Δεν τον έχω βάλει ακόμα να το κάνει. Για προφανείς λόγους! Είναι κακό στοίχημα να χάσεις και δεν είναι πολύ καλό ούτε να το κερδίσεις. Στα σίγουρα όμως η ντροπή που θα προέκυπτε θα ήταν απολαυστική … Ο Jonah κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχάσω το θέμα. Εκτός κι αν μου κάνει κάτι πολύ κακό βέβαια, πρόκειται για νίκη που δεν μπορώ να εξαργυρώσω. Θα άλλαζε τη σχέση μας για πάντα»…

Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους δηλαδή, καθώς κάποιες φορές είναι καλύτερο να μασάς παρά να μιλάς (ή να βάζεις στοιχήματα που δεν θες με τίποτα να χάσεις)…