Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι της είχε γίνει πρόταση να θέσει υποψηφιότητα ακόμη και για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισε να μην εγκαταλείψει την τηλεόραση.

«Ήταν πάρα πολύ τιμητικό, αλλά ένιωθα ότι δεν ήταν ακόμη η στιγμή. Αξιολόγησα τους γενικότερους πολιτικούς συσχετισμούς και θεώρησα ότι έχω ακόμη να προσφέρω πολλά σε αυτό που κάνω. Ο κόσμος χρειάζεται το “Πακέτο” και εγώ αποφάσισα προς το παρόν να μείνω εκεί», είπε στο «Thema People».

Άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αυτοδιοίκηση. «Άλλωστε έχω υπάρξει δημοτική σύμβουλος επί τέσσερα χρόνια. Με ενδιαφέρουν τα κοινά και το καλό της πόλης μου», είπε.

Όπως ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν δημοτική σύμβουλος την εποχή που ο Σπύρος Βούγιας κατέβαινε ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος. «Ήταν ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο κι εγώ, παρόλο που το αποφάσισα την τελευταία στιγμή, είχα βγει πρώτη σε σταυρούς. Είπα “ναι” γιατί ήταν κάτι διαφορετικό. Ομολογώ ότι εκ των υστέρων ο Βούγιας με απογοήτευσε, διότι στα δύο χρόνια έφυγε προκειμένου να πάει στη Βουλή αφήνοντας τη θέση του άδεια. Έτσι, στη συνέχεια αναγκάστηκα να ηγηθώ εγώ της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης», συμπλήρωσε.