Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε χθες στο πλατό της μεταμεσονύχτιας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» και μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

Δήλωσε πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Κρατερός της έχει κάνει πρόταση γάμου… χωρίς να αποκαλύπτει όμως περισσότερες λεπτομέρειες. «Για γάμο λέμε, δεν έχουμε πει ημερομηνία αλλά λέω να μην αργήσω. Μου έκανε πρόταση. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Δε θέλει ο Κρατερούλης δημοσιοποίηση τέτοιων στιγμών γι’ αυτό δε θα πω λεπτομέρειες» είπε η γλυκιά παρουσιάστρια του Alpha.

Ομολόγησε ότι από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή της ο Κρατερός Κατσούλης άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία της καθώς αποκάλυψε ότι είναι ικανή να τα κάνει όλα για τον αγαπημένο της… μέχρι να πάει για κάμπινγκ, να μαγειρεύει έξω απ’ τη σκηνή, να ανεβεί σε μηχανές ή να κάνει μπάνιο με σαπουνάκι μέσα στη θάλασσα! «Από τότε που τον έχω γνωρίσει έχουν αλλάξει όλα. Έχει αλλάξει συθέμελα η κοσμοθεωρία μου. Θα συνεχίζω να τα κάνω αυτά για τον Κρατερό» είπε.

Μέχρι και την τηλεόραση θα άφηνε αν της το ζητούσε… παρόλο που όπως είπε ο Κρατερός δε θα της το ζητούσε ποτέ!

Η Κατερίνα απάντησε και σε όσους την «κατηγορούν» ότι κλαίει πολύ συχνά στον τηλεοπτικό αέρα. «Δεν μπορώ να το συγκρατήσω. Είναι κάτι που βγαίνει αυθόρμητα. Έχω δύο δακρυϊκούς πόρους, έτσι μου είπε ο οφθαλμίατρος, ενώ κανονικά ο άνθρωπος έχει έναν».

Για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά η Κατερίνα δήλωσε ότι «δεν επιτρέπεται να την κριτικάρουν που είναι έγκυος. Δεν έχουμε πει τίποτα στην εκπομπή. Δεν ξέρω αν το σχολιάσαμε καν».