Αν πεταχτείτε μέχρι το γειτονικό κατάστημα και δεν δείτε ίχνος Lego στα ράφια, αλλά και ένα τσούρμο αντρών να τσακώνονται για το τελευταίο πακέτο, υπάρχει μια καλή και λογική εξήγηση γι’ αυτό.

Η πορνοστάρ Christy Mack ανακοίνωσε λοιπόν έναν άκρως ενδιαφέροντα διαγωνισμό δημιουργικότητας από τον λογαριασμό της στο Twitter, από αυτούς που τονώνουν την αντρική εφευρετικότητα στις κατασκευές!

Ο τύπος που θα της φτιάξει την ωραιότερη κατασκευή με τα πλαστικά δανέζικα τουβλάκια για να διακοσμήσει το σπίτι της, καθώς όπως φαίνεται η Mack είναι μεγάλη φαν των περίφημων Lego, θα πάρει το ιδανικό αντίτιμο για την ευγενική του ενέργεια: στοματικό έρωτα από την πασίγνωστη πορνοστάρ.

Τι είναι όμως αυτό που θέλει η Mack σε όρους Lego και θα την κάνει να τα χάσει βλέποντάς το; Κάτι που να σχετίζεται με τη δουλειά της; Κάτι γενικότερου ενδιαφέροντος; Κύριοι, αρχίστε το χτίσιμο και θα δούμε.

Σε όσους μάλιστα έσπευσαν να την κατηγορήσουν για μαρκετίστικο τρικ, η Christy Mack έσπευσε εύγλωττα να τους απαντήσει μέσω Twitter ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, καθώς είναι «απλώς μια πόρνη που της αρέσουν τα Lego».

Η ευκαιρία της ζωής σας ξεκίνησε από τις 23 Ιανουαρίου με τον διαγωνισμό που δεν έχει όμοιό του. Κάποιοι μάλιστα έχουν ήδη σηκώσει το γάντι και έχουν ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά!

Για να θυμηθούμε την Christy Mack…