Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί των φετινών Grammy Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, όπως είδαμε στην εκπομπή «Ζωντανά από το Κόκκινο Χαλί» στο Ε!, το απόλυτο κανάλι για τη Showbiz, που μεταδίδεται σε High Definition στον ΟΤΕ ΤV.

Τα βραβεία Grammy αποτελούν τα αντίστοιχα Όσκαρ της μουσικής βιομηχανίας και κάθε χρόνο αναδεικνύουν τους καλύτερους τραγουδιστές και συγκροτήματα παγκοσμίως, ενώ προσελκύουν όλους τους αστέρες της μουσικής showbiz.

Μεγάλος νικητής της φετινής απονομής, οι Daft Punk που κέρδισαν το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, μαζί με 4 ακόμη διακρίσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammy, όπως τις απολαύσαμε στο E!, στον ΟΤΕ TV…


Αποκαλυπτική η εμφάνιση της Alicia Keys, που έφυγε με το βραβείο για το καλύτερο R&B άλμπουμ της χρονιάς, με το «Girl on Fire».


Η Katie Perry εμφανίστηκε με μία πρωτότυπη τουαλέτα με νότες, από Valentino Haute Couture.


Ειδική εμφάνιση στα βραβεία έκανε η Madonna, η οποία ερμήνευσε το Same Love μαζί με τους Macklemore & Ryal Lewis. Στο κόκκινο χαλί των Grammy, η Madonna εμφανίστηκε μαζί με το γιό της, David, ενώ και οι δύο φορούσαν κοστούμι Ralph Lauren.


Λευκό φουστάνι Milani φόρεσε η Paris Hilton.


Κόκκινη τουαλέτα Johanna Johnson επέλεξε να φορέσει η Pink, που ήταν υποψήφια σε δύο κατηγορίες (Best Pop Duo & Best Song of the Year).


Με χρυσό φόρεμα εμφανίστηκε η 23χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora.


Εντυπωσιακή και η χρυσή Gucci τουαλέτα που επέλεξε η Taylor Swift.