Τη συνεργασία του με τη Λάουρα Νάργες στην παράσταση «Το σπίτι του Φράνκεσταϊν» σχολίασε ο Ορέστης Τζίοβας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «HELLO».

Σε ερώτηση για το αν η συμμετοχή μη επαγγελματιών ηθοποιών, όπως η Λάουρα Νάργες, συνετέλεσε στη μέτρια εμπορική πορεία της παράστασης, ο ηθοποιός απάντησε: «Ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό, αν προσπαθήσουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του πώς σκέφτεται ένας θεατρόφιλος. Μπορεί να πιστεύει ότι μια τηλεοπτική περσόνα δεν μπορεί να χωράει σε μια θεατρική παράσταση και αυτό μπορεί να τον αποτρέψει από το να έρθει».

Φανερά ενοχλημένη η Λάουρα Νάργες απάντησε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό»: «Επειδή, λοιπόν, η παράσταση κατεβαίνει την Κυριακή, κατ’ αρχήν έπαιξα σε αυτή την παράσταση χωρίς να είμαι ηθοποιός και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Με εμπιστεύτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης (σ.σ. σκηνοθέτης της παράστασης) αν και δεν γνωριζόμασταν πιο πριν, ήταν τιμή μου και χαρά μου. Έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα και έζησα μια διαφορετική εμπειρία. Αυτοί οι μήνες, από τέλη Αυγούστου μέχρι τώρα, ήταν μια απίστευτη εμπειρία. […] Το συγκεκριμένο ήταν εμπορικό θέατρο και ήταν πολλοί οι παράγοντες που κάνουν μια παράσταση να πάει καλά. Ο Τζιόβας μπορεί να πει την άποψή του, αυτό που πιστεύει και αυτό που θέλει να εκφράσει. Σε αυτή την παράσταση, όμως, δεν είμαι εγώ μόνο η tv persona, υπάρχουν ηθοποιοί που έχουν κάνει τηλεόραση εξίσου με εμένα. Εγώ εύχομαι αυτή τη δήλωση να μην την εννοεί ακριβώς έτσι ο Ορέστης, επειδή είμαστε και συνεργάτες».