Στο Ισραήλ βρίσκεται και πάλι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, αναζητώντας να βρει λύση στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Οι γιατροί του νοσοκομείου των Ιεροσολύμων, που είναι παράρτημα νοσοκομείου της Νέας Υόρκης, τους οποίους είχε επισκεφθεί λίγο καιρό μετά αφότου έπαθε τα σοβαρά εγκαύματα, της έδωσαν από την αρχή σοβαρές ελπίδες ότι το πρόβλημά της θα αντιμετωπιστεί.

Κατά την πρώτη επίσκεψή της εκεί υποβλήθηκε σε μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων, απαραίτητων για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις όποιες επεμβάσεις. Η ηθοποιός έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τη νοσηλεία της και επέστρεψε στην Αθήνα με πολλές ελπίδες και κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει τη μάχη.

Αν και τα εγκαύματα στο πρόσωπο και στο λαιμό της επουλώθηκαν, ωστόσο παρέμειναν τα σημάδια και οι αφόρητοι πόνοι. Η Μαίρη Χρονοπούλου πέρασε πολλούς μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας με δυνατούς πόνους που δεν υποχωρούσαν ούτε και με τα πιο ισχυρά παυσίπονα.

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας της άρχισε να βελτιώνεται και αυτό τη βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της. Περίμενε πώς και πώς να φτάσει η στιγμή για να επισκεφθεί και πάλι τους γιατρούς της στα Ιεροσόλυμα, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας της. Στους ηθοποιούς με τους οποίους επικοινωνεί τηλεφωνικά ανέφερε ότι αισθάνεται καλύτερα και ότι ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Το γεγονός ότι κατάφερε και τακτοποίησε την υπερήλικη μητέρα της, την οποία λατρεύει, σε ένα καλό ίδρυμα για να μπορεί η ίδια να ασχοληθεί περισσότερο με την υγεία της, την ηρέμησε.

Πηγή:espresso