Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό mou» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το νέο της ξεκίνημα στον ΑΝΤ1 και τα σχέδιά της για το νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Σχετικά με τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου show μεταμορφώσεων, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα συσκέψεις, αλλά έχω προτείνει πρόσωπα που έχω σκεφτεί για τον νέο κύκλο. Δεν έχει τύχει ακόμα να συζητήσουμε πολύ για το Your Face Sounds Familiar…Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με τα επαγγελματικά μου. Είμαι καλύτερα από παλιά γιατί κάνω λιγότερα πράγματα. Ας έχουν περάσει 20 χρόνια που κάνω τηλεόραση, νιώθω ότι κάνω μια καινούρια αρχή. Είναι σαν να ξαναγεννήθηκα τηλεοπτικά. Κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν κάνω πρωινό μετά από πολλά χρόνια και δόξα τω Θεώ ήρθα σε ένα μεγάλο κανάλι που με στηρίζει και με αγαπάει. Νιώθω οικεία».

Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση από το Mega για να παρουσιάσει το «Πρωινό Mou»: «Το καλοκαίρι μού έγινε πρόταση για το πρωινό του Mega. Μου έγινε η πρόταση, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω. Δεν το σκέφτηκα. Όλο αυτό (σ.σ η μεταγραφή Λιάγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1) έγινε με έναν τρόπο πολύ ξαφνικό, όπως γενικά έγιναν και όλες οι μεταγραφές το καλοκαίρι και απλά αιφνιδιάστηκα. Εγώ όταν αιφνιδιάζομαι, τρομάζω» ανέφερε η ίδια, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν μπήκα καν στη διαδικασία συζητήσεων. Την απόφασή μου την είχα πάρει από μόνη μου και από την πρώτη στιγμή. Υπήρξαν, όμως, δυο άνθρωποι που το συζήτησα: με τον Αντώνη (σ.σ.: τον σύζυγό της) και με τον Βαγγέλη Περρή, που γενικά τον ακούω και τον εμπιστεύομαι πολύ. Είναι κάτι παραπάνω από φίλος και είμαι ευτυχισμένη για αυτό».