Για την παρουσία της τα τελευταία 15 χρόνια στην τηλεόραση μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. «Τα πρώτα χρόνια ήταν επώδυνο να διαβάζω άσχημα πράγματα για μένα», δήλωσε στο περιοδικό People, τονίζοντας ότι «εγώ με τον Φώτη δεν υποκριθήκαμε ποτέ».

«Είμαστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Υπάρχει τόση υποκρισία τριγύρω, που είναι φανερό όταν κάποιος σου λέει την αλήθεια. Εγώ με τον Φώτη δεν υποκριθήκαμε ποτέ. Από την άλλη, είναι ωραίο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλο. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία βοήθησαν την τηλεοπτική μας εικόνα», ανέφερε σχολιάζοντας την επιτυχία του «διδύμου» Φώτης και Μαρία.

Όσο για το αν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει, είπε: «Τα πρώτα χρόνια ήταν επώδυνο να διαβάζω άσχημα πράγματα για μένα, αλλά και να αντιμετωπίζω την εμπάθεια από συγκεκριμένα πρόσωπα των μίντια. Πλέον δεν με απασχολεί. Έχω μάθει να κρατάω τα καλά και να παραμερίζω τις μιζέριες. Όχι, δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Είναι ωραία δουλειά η τηλεόραση. Όσο τραβάς, θα το κάνεις. Μπορεί κάποια στιγμή ο κόσμος να μην αντέχει να βλέπει έναν άνθρωπο που εξάντλησε αυτό που έχει να δώσει ως προσωπικότητα ή φιγούρα, οπότε θα αρχίσει να φαίνεται η φθορά. Ευτυχώς, για κάποιο λόγο, φέτος, που κλείνουμε δεκαέξι χρόνια, η εκπομπή μας πάει καλύτερα από πέρσι. Νιώθω πως έχουμε λίγο χρόνο ακόμη».