Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έδειχναν να τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά μεταξύ τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια στις συνεντεύξεις της μιλούσε πάρα πολύ καλά για τον αγαπημένο της κι εκείνος ήταν πάντοτε στο πλευρό της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», η σχέση τους όμως περνάει κρίση. Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision με αποτέλεσμα τα ταξίδια στην δεύτερη πατρίδα της να γίνονται όλο και πιο συχνά. Αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε στον αγαπημένο της, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, της είπε ότι πρέπει να χαλαρώσει για να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια. Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου είναι εργασιομανής και όταν δίνει τον λόγο της, θέλει να τον κρατάει.

Έτσι, όταν ο Ανδρέας Καψάλης της έβαλε το δίλημμα την δουλειά ή εκείνον, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι του είπε ότι αν θέλει μπορεί να φύγει από το σπίτι, κάτι που εκείνος έκανε. Όσοι τους γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια κρίση και πως δεν θα αφήσουν η σχέση τους να διαλυθεί τόσο εύκολα.