Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο Down Town Κύπρου η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, τον ερωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη μητρότητα αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

«Τα τελευταία τρία χρόνια έχω αλλάξει πάρα πολύ ως άνθρωπος. Σαφέστατα, αυτή η αλλαγή οφείλεται στην προσωπική μου σχέση, αλλά και στη δουλειά που κάνω με τον εαυτό μου. Πλέον παρατηρώ ότι πλησιάζω διαφορετικά τον άνθρωπό μου, έχω μεγαλύτερη κατανόηση -γιατί παλιά νόμιζα ότι είχα, ενώ δεν είχα- και γίνομαι, νομίζω, καλύτερη. Στο παρελθόν, έπνιγα μέσα μου κάποια πράγματα, δεν τα εξωτερίκευα. Σήμερα λέω τι με ενοχλεί, τι μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει. Εκφράζομαι και μιλάω. Συμφιλιώνομαι με τον εαυτό μου. Και φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει και ο σύντροφός μου», είπε.

«Μετά από τρία χρόνια σχέσης, έρχεται η πραγματική επικοινωνία, η βαθιά αγάπη, η άμεση συνεννόηση. Χαίρομαι που δεν έχει χαθεί ο έρωτας και, παράλληλα, που υπάρχει ισορροπία», δήλωσε η ηθοποιός.

Εξομολογήθηκε, επίσης, ότι πλέον δεν φοβάται όσο παλιά την ευθύνη της μητρότητας. «Λογικό είναι να έχω κάποιες ανασφάλειες και να αναρωτιέμαι αν θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός παιδιού. Άλλωστε, όλες οι γυναίκες τον έχουν αυτόν το φόβο – εκτός από εκείνες που γίνονται πολύ μικρές μητέρες».

Όσο για το αν θα τη δούμε σύντομα στην τηλεόραση η Ζέτα απάντησε: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι το θέατρο. Εκεί έχω αφοσιωθεί. Σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά, όταν ρολάρει κάπως η παράσταση, θα κοιτάξω να κάνω κάποιες κουβέντες που έμειναν ανοιχτές. Και μην ξεχνάς, δεν είναι μόνο το κομμάτι της παρουσίασης, αλλά και τα σίριαλ που μπορεί να προκύψουν». Και πρόσθεσε: Ποτέ δεν ήταν στόχος μου να γίνω παρουσιάστρια».