Καλεσμένος της εβδομάδας στην εκπομπή «Movies & Stars» είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και για την άποψή του για τον Ηλία Ψινάκη.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο ως guest star στη νέα τηλεοπτική σειρά του γνωστού κωμικού με τίτλο «Δια ταύτα», ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για τη συνεργασία μου με το Λάκη Λαζόπουλο. Ήταν άψογος μαζί μου και ο πιο απλός άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου. Στα γυρίσματα δεν το πίστευα ότι έπαιζα με Λαζόπουλο και Χαραλαμπόπουλο. Δεν θέλω κάτι άλλο στη ζωή μου μετά από αυτό».

Σχολίασε όμως και τη συμμετοχή του «Fab 5»: «Εγώ είμαι το πειραχτήρι… Αν λοιπόν ήθελα να κάνω κάτι, αυτό θα ήταν να ήμουν δίπλα σε ένα βασικό παρουσιαστή σε μια όχι πολύ μεγάλη ομάδα όπως ήταν το Fab 5».

Σχολίασε όμως και το θέμα που έχει ανακύψει με τον Ηλία Ψινάκη: «Τον Ηλία Ψινάκη τον λάτρευα και ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του αλλά στη πορεία αυτός δε με ήθελε. Εγώ τον λάτρευα και ακόμα δεν κρατάω κακία. Δεν ξέρω γιατί δεν με ήθελε. Είμαι χαμηλής νοημοσύνης εγώ και δεν ταιριάζουμε; Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τελευταία φορά τον είχα δει σε ένα μαγαζί και μόλις με είδε έφυγε».

Παράλληλα, ο γνωστός κομμωτής σχολίασε το look των γυναικών της φετινής πρωινής ζώνης: «Στην ελληνική showbiz το απόλυτο icon και η πιο όμορφη είναι η Τζένη Μπαλατσινού» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Σε μερικά χτενίσματα δεν μου αρέσουν οι υπερβολές της Σάσας Σταμάτη. Στη Φαίη δεν μου άρεσαν οι ανταύγειες που είχε κάνει, το χτένισμά της όμως έχει γίνει καλύτερο».

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για την προσωπική του ζωή εξομολογούμενος: «Για τον έρωτα έχω κάνει ένα τρελό ταξίδι στη Γερμανία για να δω το αγαπημένο μου πρόσωπο. Από μικρός είχα σουξέ, δεν χρειαζόταν να γίνω ο Τρύφωνας για να έχω σουξέ. Βέβαια δεν είναι πάντα καλό να είσαι γνωστός γιατί υπάρχει και το συμφέρον και κάποια άτομα σε πλησιάζουν μόνο και μόνο γι’ αυτό» ολοκληρώνοντας σχετικά με τις φιλίες του και την τηλεόραση: «Φίλους από την τηλεόραση δεν έχω πολλούς. Νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα. Ο κόσμος μπορεί να μας βλέπει όλους μαζί και να νομίζει ότι είμαστε φιλαράκια αλλά δεν ισχύει».