Στη γέννηση του πρώτου της παιδιού σε περίπου ένα μήνα αναφέρθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για το πώς συνδυάζεται η καριέρα και το παιδί. «Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν και τα δύο. Αν, ωστόσο, δεν τα καταφέρω, σημαίνει ότι περνάμε πια σε μια άλλη φάση» είπε και πρόσθεσε: «Όσο πλησιάζει ο καιρός της γέννας, όλο το άγχος στρέφεται προς τα εκεί. Σκέφτομαι μόνο τον τοκετό. Τι θα κάνω; Θα φοβάμαι; Θα πονάω; Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, αλλά παθαίνω ταραχές».

Όσο για το αν η ίδια θεωρεί πως θα γίνει καλή μαμά, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε: «Όλοι μου λένε ότι θα είμαι υπερπροστατευτική, γιατί το ίδιο κάνω και με τους φίλους μου. Εγώ πάντως τους λέω “αν με βλέπετε να κάνω υστερίες, να μου το λέτε”. Δεν θέλω ένα παιδί υστερικό και φοβικό με τα πάντα».

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια, η ηθοποιός ανέφερε: «Λένε ότι περνάει ο έρωτας. Εμένα, πάντως, δεν μου έχει περάσει ακόμη. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει και θα εξελιχθεί σε βαθιά αγάπη. Όχι ότι και τώρα δεν υπάρχει αγάπη. Η σχέση μας είναι σε ένα δυνατό σημείο. Χαίρομαι που το βιώνω και μάλιστα σε αυτήν την κατάσταση. Διανύω την καλύτερή μου φάση», είπε η Βάσω Λασκαράκη.