Μπορεί να διανύουν μια πολύ καλή περίοδο ωστόσο από ό,τι φαίνεται δεν είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή που διαψεύδουν τις φήμες περί γάμου.

«Δεν ισχύουν αυτές οι φήμες ότι παντρευόμαστε. Είμαστε έτσι όπως μας έχετε αφήσει. Συνεχίζουμε να είμαστε μαζί μια χαρά και μου φαίνεται πολύ λογικό οι άνθρωποι να σκέπτονται ότι το επόμενο βήμα είναι ο γάμος. Δεν είναι εξωφρενικό, απλά, μέχρι στιγμής, δεν είναι το δικό μας επόμενο βήμα», δήλωσε στο Εγώ η παρουσιάστρια, ενώ μίλησε και γι’ αυτά που αγαπάει στον Μύρωνα Στρατή.

«Είναι πάρα πολύ δοτικός και ευγενικός άνθρωπος. Με στηρίζει και με συμβουλεύει στα πράγματα που κάνω στη ζωή μου με έναν πολύ απελευθερωτικό τρόπο. Αφήνει τα φτερά μου ν’ ανοίξουν, ενώ ταυτόχρονα είναι εκεί να βοηθήσει αν κάτι πάει στραβά στην απογείωση ή την προσγείωση». Τέλος, όσον αφορά την σχέση τους δήλωσε: «Η σχέση μας έχει κινηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχουμε να επιδείξουμε τίποτα διαφορετικό».