Ένα απίστευτο περιστατικό που της είχε συμβεί κατά την έξοδό της σε παραλιακό μαγαζί στην ηλικία των 19 ετών και που ταιριάζει στην παράσταση «Hangover IV» στην οποία πρωταγωνιστεί εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Είχα πάει με φίλους μου να διασκεδάσω σε ένα παραλιακό μαγαζί και προφανώς έριξαν κάτι στο ποτό μου, γιατί το επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο Ασκληπιείο της Βούλας με ενέσεις καφεΐνης στα χέρια μου. Ρωτώντας, έμαθα ότι ένας υπάλληλος του μαγαζιού με βρήκε να περιφέρομαι στο πάρκινγκ και να κατευθύνομαι προς κάτι γλάστρες με κάκτους.

Αντιλαμβανόμενος ότι δεν είμαι καλά, πήρε την πρωτοβουλία να με πάει στο νοσοκομείο. Όταν άρχισα να συνέρχομαι, ζήτησα από έναν νοσοκόμο να με γυρίσει στο σπίτι μου με το μηχανάκι του. Επειδή δεν ήξερα που είναι η τσάντα με το πορτοφόλι μου και τα κλειδιά μου, φώναξα κλειδαρά για να μπω στο σπίτι, μια και οι γονείς μου έλειπαν σε διακοπές.

Όταν η μητέρα μου, έμαθε τι έγινε από ένα γείτονα που με είδε να επιστρέφω σε αυτό το χάλι, έγινε έξαλλη. Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι δεν έφταιγα, γιατί δεν είχα πιει πολύ…». είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό OK!