Όταν είσαι σταρ του Χόλιγουντ, οι θαυμαστές αλλά και όσοι δεν σε συμπαθούν είναι πιθανό να κρατούν διαρκώς μία… ζυγαριά σε κάθε δημόσια εμφάνισή σου. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τη Jennifer Aniston που κάθε παραμικρή αλλαγή στο σώμα της παρατηρείται και επισημαίνεται και συνήθως συνδέεται με… εγκυμοσύνη.

Η ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της πως πιστεύει πως η ελαφρώς πιο «στρογγυλή» φιγούρα της είναι αυτή που πυροδοτεί κάθε φορά τις εικασίες πως θα γίνει μητέρα.

Η 44χρονη, που είναι γνωστό πως αγαπά τη γιόγκα και την υγιεινή διατροφή, εξέφρασε την ανησυχία της πως οι διαρκείς υποθέσεις για την προσωπική της ζωή θα επισκιάσουν τον επικείμενο γάμο της ή μία πραγματική εγκυμοσύνη στο μέλλον.

«Φαίνεται πως οι ερωτήσεις και οι εικασίες έχουν πια εξαντληθεί», είπε. «Όλα έχουν εξαντληθεί. Γιατί δεν περιμένει, όποιος θέλει να παίξει το παιχνίδι με τις μαντεψιές, να έχουμε τη χαρά στ’ αληθινά να ανακοινώσουμε κάτι, είτε είναι η οικογένεια, είτε ο γάμος, είτε κάτι άλλο», διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τις διαρκείς φήμες εγκυμοσύνης, όπως είπε στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show» χθες, τις αποδίδει στο ότι έχει πάρει μερικά κιλά.

Το Σάββατο η Aniston διοργάνωσε πάρτυ έκπληξη για τα 42α γενέθλια του μνηστήρα της Justin Theroux στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες αλλά και πάλι οι φήμες δεν σταμάτησαν και συνέδεσαν το πάρτυ με την προσωπική τους ζωή σχολιάζοντας πως το πάρτυ ήταν… γαμήλια δεξίωση.